~פריצות~
[אורח נכבד, אינך יכול לצפות בקישורים לפני שתירשם לפורום בלחיצה כאן]
קרדיט ל niKeR
- [אורח נכבד, אינך יכול לצפות בקישורים לפני שתירשם לפורום בלחיצה כאן]
קרדיט ל ben XL
קרדיט ל ben XL
~מדריכים~
קרדיט לי fireizen
קרדיט לי [fireizen]
הורדת אפליקציות מAppulo ואיך להעביר אותן למכשיר - [אורח נכבד, אינך יכול לצפות בקישורים לפני שתירשם לפורום בלחיצה כאן]
קרדיט לי [fireizen]
מקשי חייגן, 'התקבלה הודעה חדשה' ו'התקבל אימייל חדש' בעברית! - [אורח נכבד, אינך יכול לצפות בקישורים לפני שתירשם לפורום בלחיצה כאן]
קרדיט לי [fireizen]
Reflective Dock 1.8.0 – השתקפות האייקונים - [אורח נכבד, אינך יכול לצפות בקישורים לפני שתירשם לפורום בלחיצה כאן]
קרדיט לי [fireizen]
Installous – התקנת תוכנות AppStore פרוצות דרך האייפון והאייפוד !! ~~ חם !~~ - [אורח נכבד, אינך יכול לצפות בקישורים לפני שתירשם לפורום בלחיצה כאן]
קרדיט לי [fireizen]
OpenHebrew3 חבילת עברית מיוחדת לקושחה 3.0 – עידכון - [אורח נכבד, אינך יכול לצפות בקישורים לפני שתירשם לפורום בלחיצה כאן]
קרדיט לי [fireizen]
מדריך| לתוכנת העברת הקבצים - [אורח נכבד, אינך יכול לצפות בקישורים לפני שתירשם לפורום בלחיצה כאן]
קרדיט ל ben XL
~עידכונים וחידושים~
חידושים בגירסה OS3 באיפוד\איפון - [אורח נכבד, אינך יכול לצפות בקישורים לפני שתירשם לפורום בלחיצה כאן]
קרדיט לwildnight
~סיקורים ותוכנות~
TouchGrind להורדה , משחק סקייטבורד מהנה מאוד! - [אורח נכבד, אינך יכול לצפות בקישורים לפני שתירשם לפורום בלחיצה כאן]
קרדיט לwildnight
BeejiveIM תוכנה למסרים מיידים (כולל ICQ\MSN) + סיקור - [אורח נכבד, אינך יכול לצפות בקישורים לפני שתירשם לפורום בלחיצה כאן]
קרדיט לwildnight
Cha-Ching – לשמור על החשבון שלכם מהכיס – [אורח נכבד, אינך יכול לצפות בקישורים לפני שתירשם לפורום בלחיצה כאן]
קרדיט לי [fireizen]
pocket god 1.20 - [אורח נכבד, אינך יכול לצפות בקישורים לפני שתירשם לפורום בלחיצה כאן]
קרדיט לי [fireizen]
אז איך מרחיקים חרקים בעזרת iPod/iPhone? שווה קליק! - [אורח נכבד, אינך יכול לצפות בקישורים לפני שתירשם לפורום בלחיצה כאן]
קרדיט לי [fireizen]
אין לכם כוח לרשום בגוגל? מעכשיו אתם יכולים לדבר אל האייפון! מושקע ביותר!!! - [אורח נכבד, אינך יכול לצפות בקישורים לפני שתירשם לפורום בלחיצה כאן]
קרדיט לי [fireizen]
Lemonade Tyccon-דוכן לימונדה - [אורח נכבד, אינך יכול לצפות בקישורים לפני שתירשם לפורום בלחיצה כאן]
קרדיט לי [fireizen]
PocketGuitar , גיטרה באיפון - [אורח נכבד, אינך יכול לצפות בקישורים לפני שתירשם לפורום בלחיצה כאן]
קרדיט לwildnight
**pocket tanks** כניסה חובה, *משחק חובה בכל אייפוד/אייפון* - [אורח נכבד, אינך יכול לצפות בקישורים לפני שתירשם לפורום בלחיצה כאן]
קרדיט לי [fireizen]
Voice Controlled Alarm – אפליקצית שעון מעורר מיוחדת – הורדה - [אורח נכבד, אינך יכול לצפות בקישורים לפני שתירשם לפורום בלחיצה כאן]קרדיט לי [fireizen]
Worms שוחרר , הורדה מצוות Sources.co.il + סקירה - [אורח נכבד, אינך יכול לצפות בקישורים לפני שתירשם לפורום בלחיצה כאן]
קרדיט לwildnight
A Bugs Defense – הגנת הבית מחרקים! - [אורח נכבד, אינך יכול לצפות בקישורים לפני שתירשם לפורום בלחיצה כאן]
קרדיט לי [fireizen]
Awesome Note – ניהול ההערות שלכם בצורה הטובה ביותר! + סיקור - [אורח נכבד, אינך יכול לצפות בקישורים לפני שתירשם לפורום בלחיצה כאן]
קרדיט לי [fireizen]
iTwitter! תוכנה לניהול ה Twitter האישי שלכם! + סיקור - [אורח נכבד, אינך יכול לצפות בקישורים לפני שתירשם לפורום בלחיצה כאן]
קרדיט לwildnight
Medieval – הגן על הטירה שלך עם שליטה חדשנית! + סיקור - [אורח נכבד, אינך יכול לצפות בקישורים לפני שתירשם לפורום בלחיצה כאן]
קרדיט לwildnight
תנ"ך באיפון\איפוד שלכם! + סיקור - [אורח נכבד, אינך יכול לצפות בקישורים לפני שתירשם לפורום בלחיצה כאן]
קרדיט לwildnight
Iron Fist Boxing – אגרוף הברזל - [אורח נכבד, אינך יכול לצפות בקישורים לפני שתירשם לפורום בלחיצה כאן]
קרדיט לי [fireizen]
Touch Ski 3D, משחק סקי עם גרפיקה מדהימה! - [אורח נכבד, אינך יכול לצפות בקישורים לפני שתירשם לפורום בלחיצה כאן]
קרדיט לי [fireizen]
dj mix tour - [אורח נכבד, אינך יכול לצפות בקישורים לפני שתירשם לפורום בלחיצה כאן]
קרדיט ל king_ring
לכל חובבי התופים והמוזיקה קבלו את האקפלקציה בשבילכם- vDrummer שווה קליק! - [אורח נכבד, אינך יכול לצפות בקישורים לפני שתירשם לפורום בלחיצה כאן]
קרדיט לי [fireizen]
New York nights - [אורח נכבד, אינך יכול לצפות בקישורים לפני שתירשם לפורום בלחיצה כאן]
קרדיט לי [fireizen]
שינמוך iphone 3gs מיגירסא 4.0.2 [אורח נכבד, אינך יכול לצפות בקישורים לפני שתירשם לפורום בלחיצה כאן]
Fring – מסרים מידיים עם תמיכה במגוון רשתות חברתיות – עודכן - [אורח נכבד, אינך יכול לצפות בקישורים לפני שתירשם לפורום בלחיצה כאן]
ע"י FaxeSan
ע"י FaxeSan
ע"י FaxeSan