עמוד 1 מתוך 2 12 אחרוןאחרון
תוצאות 1 עד 10 מתוך 17

אשכול: לינקיית המשחקים המומלצים - מתעדכן -

רוטרים
    2,372

לינקיית המשחקים המומלצים - מתעדכן -

שלום
    כאן אפרסם את משחקים שהורדתי ואני ממליץ עליהם להורדה, יש משחקים שהם דפוקים ולא כדאי להוריד לכן אני כותב גם כדי לתת חוות דעת.
    כמו-כן, אדרג את המשחק ולעיתים אפרט מעט, תהנו
    קרדיט לlidor5353, Root.co.il !

שימו לב, רק משתמשים רשומים יוכלו לצפות בשמות המשחקים ובלינקים, אם אינכם רשומים, נא הרשמו :]

מעודכן לתאריך 22.10.10:
    [אורח נכבד, אינך יכול לצפות בקישורים לפני שתירשם לפורום בלחיצה כאן] - 10/10 - המשחק מבחינתי, משחק ממש כיפי, פשוט תורידו ותהנו! ++

[אורח נכבד, אינך יכול לצפות בקישורים לפני שתירשם לפורום בלחיצה כאן] - 9/10 - משחק כמו Guiter Hero, מהנה ביותר, למי שאוהב את הלהקה יתחבר לשירים ויהיה לו יותר קל לשחק, משחק ממש טוב ומומלץ. ++

[אורח נכבד, אינך יכול לצפות בקישורים לפני שתירשם לפורום בלחיצה כאן] - 9/10 - איך לא, המשחק המוכר, משחק די טוב, מאתגר ומהנה. ++

[אורח נכבד, אינך יכול לצפות בקישורים לפני שתירשם לפורום בלחיצה כאן] - 9/10 - משחק מהנה ומאתגר, גרסה מיוחדת לכבוד ליל כל הקדושים. ++

[אורח נכבד, אינך יכול לצפות בקישורים לפני שתירשם לפורום בלחיצה כאן] / [אורח נכבד, אינך יכול לצפות בקישורים לפני שתירשם לפורום בלחיצה כאן] - 9/10 - אותו משחק רק הוציאו עוד גרסה לכבוד ליל כל הקדושים, משחק מהנה ומומלץ. +

[אורח נכבד, אינך יכול לצפות בקישורים לפני שתירשם לפורום בלחיצה כאן] - 9/10 - משחק טוב, אהבתי את הגראפיקה והאפשרויות, פשוט מומלץ. ++

[אורח נכבד, אינך יכול לצפות בקישורים לפני שתירשם לפורום בלחיצה כאן] - 8/10 - משחק מהנה, חבל שהורידו את ה A ו B והחליפו את זה בשלושה כפתורים מתחלפים, לוקח זמן להתרגל. במשחק יש אפשרויות נחמדות, מומלץ. +

[אורח נכבד, אינך יכול לצפות בקישורים לפני שתירשם לפורום בלחיצה כאן] - 8/10 - משחק חשיבה מעניין, כולל בתוכו 4 רמות קושי, קל בינוני קשה ומומחה. אין הרבה מה לפרט, תורידו ותראו. +

[אורח נכבד, אינך יכול לצפות בקישורים לפני שתירשם לפורום בלחיצה כאן] - 8/10 - משחק חמוד, כדאי להוריד. +

[אורח נכבד, אינך יכול לצפות בקישורים לפני שתירשם לפורום בלחיצה כאן] - 8/10 - משחק טוב, ממש כמו במחשב, ניתן לקנות רכבים, לשדרג, לעשות מירוצים על כסף ובקיצור - המשחק עצמו. נחמד מאוד, מעביר ת'זמן בשיעורים. +

[אורח נכבד, אינך יכול לצפות בקישורים לפני שתירשם לפורום בלחיצה כאן] - 7/10 - משחק חמוד, מזכיר את המשחק Heros שהיה פעם במחשב למי שזוכר, לא "נפלתי" כששיחקתי אותו אבל בהחלט מעביר ת'זמן בסבבה.=

[אורח נכבד, אינך יכול לצפות בקישורים לפני שתירשם לפורום בלחיצה כאן] - 7/10 - משחק מהנה למדי, מי ששיחק אותו במחשב בעבר מודע לכל המעברים הסודיים למינהם, זה לא משחק שאפשר לשחק בו שעות. +

[אורח נכבד, אינך יכול לצפות בקישורים לפני שתירשם לפורום בלחיצה כאן] - 6/10 - משחק טוב ומעביר את הזמן. לאחר שמסיימים ומגיעים למטרה הכי עליונה - אין מה לעשות, דבר מאכזב במשחק. =

[אורח נכבד, אינך יכול לצפות בקישורים לפני שתירשם לפורום בלחיצה כאן] - 5/10 - משחק חמוד, לא משהו עם יותר מדי תוכן, להעביר את הזמן וזהו. =

[אורח נכבד, אינך יכול לצפות בקישורים לפני שתירשם לפורום בלחיצה כאן] - 3/10 - המשחק נחמד אך יש כמה דברים מפגרים בו,לא הייתי ממש ממליץ עליו בחום אבל מי שמשעמם לו זה להעביר את הזמן נטו. -

מעודכן לתאריך 5.11.10:
    [אורח נכבד, אינך יכול לצפות בקישורים לפני שתירשם לפורום בלחיצה כאן] - 10/10 - זוכרים את הסיקור מפעם שעברה? הפעם המשחק מקבל אצלי את מלוא הנקודות עקב העידכון שיצא, חובה להורדה! ++

[אורח נכבד, אינך יכול לצפות בקישורים לפני שתירשם לפורום בלחיצה כאן] - 9/10 - משחק כדורסל בליגת ה NBA. מומלץ! ++

[אורח נכבד, אינך יכול לצפות בקישורים לפני שתירשם לפורום בלחיצה כאן] - 8/10 - משחק נחמד, דומה לסרט שהיה "The Terminator", מומלץ. +

[אורח נכבד, אינך יכול לצפות בקישורים לפני שתירשם לפורום בלחיצה כאן] - 7/10 - המשחק נחמד מאוד, מומלץ. +

7/10 - [אורח נכבד, אינך יכול לצפות בקישורים לפני שתירשם לפורום בלחיצה כאן] - מי שלא מכיר את המשחק פשוט עלוב. משחק נחמד מאוד ששווה בדיקה לפחות. +

[אורח נכבד, אינך יכול לצפות בקישורים לפני שתירשם לפורום בלחיצה כאן] - 7/10 - משחק נחמד ומגניב, שווה בדיקה. =

6/10 - [אורח נכבד, אינך יכול לצפות בקישורים לפני שתירשם לפורום בלחיצה כאן] - משחק מירוצי קארטינג נחמד שכזה, מעביר את הזמן אך לא ממש מהנה ברמות. =

[אורח נכבד, אינך יכול לצפות בקישורים לפני שתירשם לפורום בלחיצה כאן] - 5/10 - משחק מאכזב, חשבתי שיהיה יפה אבל לא הבנתי מה עושים יותר מאוחר, לא מוסבר היטב. =

[אורח נכבד, אינך יכול לצפות בקישורים לפני שתירשם לפורום בלחיצה כאן] - 3/10 - משחק פשוט זוועה. מאכזב ברמות קשות, לא מומלץ להורדה בכלל, הזהרו. -

מעודכן לתאריך 16.11.10:
    [אורח נכבד, אינך יכול לצפות בקישורים לפני שתירשם לפורום בלחיצה כאן] - 8/10 - משחק הוקי מבית היוצר של משחקי הספורט 2K. משחק באמת נחמד מאוד עם אפשרויות שונות, מומלץ להורדה. +

[אורח נכבד, אינך יכול לצפות בקישורים לפני שתירשם לפורום בלחיצה כאן] - 8/10 - משחק מהנה ומומלץ. המון שלבי מירוצים, 4 סוגי מונסטרים מתחלפות ובקיצור, הנאה אחת גדולה. +

[אורח נכבד, אינך יכול לצפות בקישורים לפני שתירשם לפורום בלחיצה כאן] - 7/10 - משחק ממש כיפי להעביר את השיעמום. המשחק הוא בעצם שצריך לקלוע כמה שיותר כדורים לעיגולים של הנק' הגבוהות. כל מספר של נק' מזכה אותך ב Ticket (כרטיס) שאח"כ אפשר לקנות עם זה דברים (לא לקנות באמיתי אלא במשחק). +

[אורח נכבד, אינך יכול לצפות בקישורים לפני שתירשם לפורום בלחיצה כאן] - 6/10 - משחק חמוד בו עכבר על קטנוע צריך לקפוץ משלב לשלב ועם כמה שיותר נקודות. משולבים בו 4 מצבי משחק שונים. משחק חמוד ביותר ומומלץ, היה יכול להגיע ליותר עם קצת שיפור בגראפיקה. +

[אורח נכבד, אינך יכול לצפות בקישורים לפני שתירשם לפורום בלחיצה כאן] - 6/10 - משחק בו צריך לפוצץ את קורות הבניין כך שכל המבנה יתמוטט עד מתחת לקו שצריך. ישנה אפשרות לבנות ולהוריד שלבים חדשים. =

[אורח נכבד, אינך יכול לצפות בקישורים לפני שתירשם לפורום בלחיצה כאן] - 6/10 - אתם האלוהים של האנשים באפליקציה. אתם יכולים להזיז אותם, לגרום להם להגיע לגיהנום, לענות אותם וכל דבר אחר שעולה על רוחכם. משחק נחמד, מעביר את הזמן די טוב. +

[אורח נכבד, אינך יכול לצפות בקישורים לפני שתירשם לפורום בלחיצה כאן] - 5/10 - משחק נחמד, אופנוע שנשלט ע"י תזוזת האייפוד וצריך לעבור שלבים שונים. אין לכם מה להפסיד. =

[אורח נכבד, אינך יכול לצפות בקישורים לפני שתירשם לפורום בלחיצה כאן] - 5/10 - משחק נחמד, לא נפלתי ממנו. צריך בסה"כ להעביר קופסאות ולפרוק אותם ע"פ המספר הנתון תוך כדי נסיעה מסורבלת. =

[אורח נכבד, אינך יכול לצפות בקישורים לפני שתירשם לפורום בלחיצה כאן] - 5/10 - משחק חמוד שמבוסס על המשחק המוכר Fruit Ninja רק בגרסאת הירקות. =

[אורח נכבד, אינך יכול לצפות בקישורים לפני שתירשם לפורום בלחיצה כאן] - 4/10 - משחק מאוד מאכזב, נחמד אבל לא ממש טוב כמו המשחק במחשב. =
    [אורח נכבד, אינך יכול לצפות בקישורים לפני שתירשם לפורום בלחיצה כאן] - המשחק ממש מאכזב, נראה נחמד והכל מבחוץ אבל מאכזב. אני לא יכול להצביע על משהו ספציפי, אבל לא אהבתי כל כך. עם זאת, המשחק יהיה מהנה למדי למכורי משחקי הכדורגל למיניהם. =

[אורח נכבד, אינך יכול לצפות בקישורים לפני שתירשם לפורום בלחיצה כאן] - 3/10 - בניית גשרים תוך כדי עמידה בכל הלחצים המופעלים עליו. משחק קצת קשה וטכני, לא משעמם, אבל לא הייתי אומר שמהנה במיוחד. =

[אורח נכבד, אינך יכול לצפות בקישורים לפני שתירשם לפורום בלחיצה כאן] - 3/10 - משחק גרוע, פעם היה כיף לשחק אותו במחשב, באייפוד זה פשוט אסון לדעתי. -

מקרא סמלים:
    ++ - משחק חובה בכל מכשיר אייפוד/אייפון! (משחק ממש טוב)
    + - יש רמה למשחק, שווה להוריד ולבדוק.
    = - המשחק ממוצע, נתון לשיקולכם.
    - - גרוע, לא שווה להוריד.

זהו לבינתיים, אלו המשחקים שאני ממליץ ומסקר להפעם, מתעדכן מדי כל כמה זמן!
    תהנו אנשים! OP:
    נערך לאחרונה על ידי LiDoR; 16.11.10 בשעה 15:31.
    בכבוד רב,
    לידור.

- מנהל ראשי בקהילה, אדמין רמה 3 בשרת סאמפ #2 ומנהל ראשי בקלאן AttacK

נתקלתם בבעיה? רוצים לשאול שאלה? הצעות לשיפור? אתם מוזמנים לשלוח לי תמיד הודעה פרטית/מייל!

רוטרים
    2,536

תגובה להודעה: לינקיית המשחקים המומלצים שלי

נינג'ה פרוט באמת ממכר XD תודה

ישראלי || יהודי || ציוני || ימני מתון || אתאיסט
    ולמי שיש בעיה
    ! Jump Me

רוטרים
    45

חחח וואי תודה אחי יש לי פה כמעט הכל אבל נינג'ה פרוט הכי ממכר באמת
    בכבוד רב,
    Mor.T
    מנהל פורום סלולארי וגאדג'טים וחבר בצוות העיתון של הקהילה לשעבר

Gal Hezi מחובר כעת אחראי צוות תמיכה בשרת הSA:MP ושדרן ברדיו רוט
    למעלה >> קצת למטה >> שמאלה >> עוד למטה >> יופי היגעת :)
    רוטרים
    8,166

הורדתי ,
    מקווה שזה יעבוד ! באיפוד שלי
    טנקס
    בכבוד רב,
    גל חזי.
    שחקן בשרת 2# & מנהל ראשי בקלאן FBI & שדרן ברדיו רוט.
    ואחראי צוות תמיכה .

רוטרים
    181

שאלה - חובה שהאייפוד יהיה פרוץ?
    כי עוד לא פרצתי את שלי, אני צריך לשנמך ל 4.0.1
    בברכה, תומר.

מנהל רמה 3 בשרת הסאמפ || מייסד קלאן Killers With Respect

רוטרים
    2,372

כן, בהחלט חובה שהאייפוד יהיה פרוץ.
    בכבוד רב,
    לידור.

נתקלתם בבעיה? רוצים לשאול שאלה? הצעות לשיפור? אתם מוזמנים לשלוח לי תמיד הודעה פרטית/מייל!

רוטרים
    2,536

או שתימצא דמו חינמי ותוריד XD

ולמי שיש בעיה
    ! Jump Me

רוטרים
    2,372

מה רע בדמו
    ביום הראשון שאני קניתי אייפוד, לפני שפרצתי הורדתי גם דמו
    סתם, דמו=חרא! XD
    הכי טוב המשחקים המלאים, לכן יש פריצה
    בכבוד רב,
    לידור.

רוטרים
    0

תגובה להודעה: לינקיית המשחקים המומלצים - מתעדכן -

תודה רבה אחי

רוטרים
    2,536

תגובה להודעה: לינקיית המשחקים המומלצים - מתעדכן -

תוסיף

heros of sparta וI-SHOOT [ניראה לי ככה כותבים XD] משחקים ענקיים שחייב בכל אייפוד/אייפון!

ולמי שיש בעיה
    ! Jump Me

עמוד 1 מתוך 2 12 אחרוןאחרון

מידע נושא

Users Browsing this Thread

כרגע 1 משתמשים צופים בנושא זה. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות פרסום

• אתה לא יכול ליצור נושאים חדשים
  • אתה לא יכול להגיב לנושאים
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •