תוצאות 1 עד 7 מתוך 7

אשכול: אותה חפירה כמו כל הזמן..\:

רוטרים
    25

אותה חפירה כמו כל הזמן..\:

ושוב החיים שלי מתפרקים,שוב אני נשאבת לאותו חושך אפל שבולע אותי כל פעם מחדש..
    אני לא יודעת מה לעשות, בכל מקום שאני נמצאת בו אני לא מרגישה שייכת, אני לא מפסיקה להרגיש נדחפת ואין שום דבר שאני יכולה לעשות כדי לעצור את ההרגשה הזאת..
    אני אוהבת את החברים שלי, מאוד! אבל הקטע שכל פעם שאני יוצאת נוצרים זוגות, וזה כואב..
    סדרך כלל ימי שישי אני נשארת לבד וכולם מתחלקים לזוגות זוגות או אנשים עצבנים או סתם כאלה שאני לא מתחברת אליהם.. אז הפתרון היחיד שנשאר זה לא לצאת.. זה לא נעים להגיד להם כי אז זה יוצא קטע שאני רוצה שיפרדו או יפסיקו להנות כשאני איתם..
    שוב אני מתחילה לא לישון טוב בלילה, לשים ז*ן על הלימודים ולא להפסיק לבכות.. ונמאס לי לחפור על זה לחברות שלי כי אני יודעת שגם להן יש בעיות ואני לא רוצה להציף אותן בבעיות שלי.. \:
    ועכשיו עוד הסתבכתי עם ילדה ואני בכלל לא אשמה בכלום, אבל תמיד שאני עוזרת למישו האשמה נופלת עליי ואני עכשיו צריכה לאכול מכות..
    אווף פשוט נמאס לי מהכל כבר.. המוח כבר חושב רק על מחשבות אובדניות ואני לא מצליחה לעצור אותו..

רוטרים
    23

תגובה להודעה: אותה חפירה כמו כל הזמן..\:

דנה את פשוט צריכה להבין שאת תמיד רצויה ואת תמיד יכולה להצטרף אלי ביום שישי ^.^
    ואין לך מה לפחד ממנה אם היא תגע בך יגעו בה נקודה.
    נערך לאחרונה על ידי MONKEY2222; 25.4.11 בשעה 8:02.
    I'm going smile like nothings wrong
    talk like everythings perfect
    act like its all a dream
    and pretend its not hurting me

רוטרים
    1,118

דנה אין לך מה להרגיש ככה.. אם יש לך חברה כמו אלונה שאומרת לך שאת תמיד רצויה שם אז המחשבות האלה סתם מציקות ואת לא צריכה להתייחס אליהן, פשוט להדחיק אותן..

הסמל האישי של זוהר רשף
    זוהר רשף מנותק כשאתה הולך לנהל אין לך ידידים, יש לך מטרה. אם אתה רוצה חבר, קח לך כלב.
    רוטרים
    20,156

לא ציינת בת כמה את אבל אני מניח שאת בגיל ההתבגרות (הגעתי למסקנה מהסיבה שאמרת שאת לומדת), כשאת מתכוונת שנוצרים זוגות את מתכוונת לבן-בת או לקובץ של מספר בנות או בנים, אני מניח שאם מדובר בכמה בנות, אז יש בטח כמה בנות שמשתעממות גם, ורוצות לצאת...אז למה לא, מה כבר תפסידי? ד"א לא שקלת לצאת עם כמה ידידים, ליצור חברות או מערכת יחסים? אני בטוח שיש עניין כלשהו. ו-גם אני בטוח שאת לא במצב היחידי הזה בין החבר'ה שלכם.

הכי חשוב זה להמשיך לעשות את הדברים החיונים כמו לימודים למשל, להרגיש יפה וחכמה. ככל שתרגישי טוב עם עצמך גם אנשים אחרים יחשבו ככה עלייך.
    בכבוד רב, זוהר רשף
    בעל האתר.

מי שיודע "איך" תמיד ימצא עבודה. מי שיודע "למה", תמיד יהיה הבוס שלו.

אשמח לעזור בכל עת במייל: zohar@root.co.il

רוטרים
    16

חחחח כל הכבוד תמשיך כך

רוטרים
    1

כל הכבוד תמשיך כך

הסמל האישי של Mr.Baruh
    Mr.Baruh מנותק "מהירות האור גדולה ממהירות הקול. זאת הסיבה שאנשים נראים חכמים עד שהם פותחים את הפה"
    רוטרים
    2,095

הקפצה
    ננעל.
    [IMG][/IMG]
    (למתקשים שבינכם )

מידע נושא

Users Browsing this Thread

כרגע 1 משתמשים צופים בנושא זה. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות פרסום

• אתה לא יכול ליצור נושאים חדשים
  • אתה לא יכול להגיב לנושאים
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •