תוצאות 1 עד 4 מתוך 4

אשכול: קשה לי להפסיק להביא ביד|14.3

Shaked Zaken מחובר כעת מנהל ראשי, אחראי עיתון רוט, חבר בצוות פרוייקטים, שדרן ברדיו רוט, אחראי שרת ה TeamSkpeak ואדמין ב CSS
    רוטרים
    5,042

קשה לי להפסיק להביא ביד|14.3

שלום,
    אני מאוד רוצה להפסיק לאונן זה ממש קשה!!
    אני כל היום עם בנות שוות שמחרמנות אותך ושאני מגיע הביתה כמעט כל יום אני מאנן פעם או פעמיים ביום.

רוצה להפסיק

קשה גם לעמוד בפיתוי של הבנות עם כל הקטע שיוצאים איתם ובסוף כל אחד נשאר עם מישהי לבד ומתגלגלים משם העיניינים לכיוון של סקס\מציצה זה בסדר שאני עושה את זה עם מישהי אבל לאונן פעמיים ביום על פורנו את זה אני רוצה להפסיק.
    בכבוד רב,
    שקד זקן, מנהל ראשי, אחראי עיתון רוט, אחראי קהילת ה TeamSpeak

קהילת ה TeamSpeak מחכה לכם, עוד לא נכנסתם? הכנסו כבר עכשיו
    81.218.214.134
    פורט: 9987

אשמח לעזור בכל נושא: shaked-zaken@root.co.il

רוטרים
    27

תגובה להודעה: קשה לי להפסיק להביא ביד|14.3

אוקיי, אז ככה "להביא ביד" או במילה נכונה יותר לאונן, זה פעולה נורמטיבית, שפורקת את הייצר המיני, וגורמת לסיפוק.
    אין כל רע בלאונן, כל עוד זה לא באופן מוגזם, יש הטוענים שזה אפילו בריא! (שוב, כל עוד זה לא בתדירות גבוהה מידיי)

בגיל שלך זוהי תחילת של גיל ההתבגרות וההורמונים משתוללים בגוף, בגלל זה אתה מרגיש כ"כ "חרמן"
    וזה טבעי ונורמלי שיהיה לך את הדחף הזה, והרבה.

להפסיק, אני חושב שלא יצא לך מזה כלום, אבל אם אתה מרגיש שאתה מגזים, פשוט תשתדל להתעסק בדברים אחרים.
    בכל אופן פעם ביום בגילך זה נראה לי נורמלי לחלוטין.

תהנה (:
    בהצלחה!,
    עידן, מנהל פורום ייעוץ מיני

Shaked Zaken מחובר כעת מנהל ראשי, אחראי עיתון רוט, חבר בצוות פרוייקטים, שדרן ברדיו רוט, אחראי שרת ה TeamSkpeak ואדמין ב CSS
    רוטרים
    5,042

ציטוט פורסם במקור על ידי TheBigBrother [אורח נכבד, אינך יכול לצפות בקישורים לפני שתירשם לפורום בלחיצה כאן]
    אוקיי, אז ככה "להביא ביד" או במילה נכונה יותר לאונן, זה פעולה נורמטיבית, שפורקת את הייצר המיני, וגורמת לסיפוק.
    אין כל רע בלאונן, כל עוד זה לא באופן מוגזם, יש הטוענים שזה אפילו בריא! (שוב, כל עוד זה לא בתדירות גבוהה מידיי)

בגיל שלך זוהי תחילת של גיל ההתבגרות וההורמונים משתוללים בגוף, בגלל זה אתה מרגיש כ"כ "חרמן"
    וזה טבעי ונורמלי שיהיה לך את הדחף הזה, והרבה.

להפסיק, אני חושב שלא יצא לך מזה כלום, אבל אם אתה מרגיש שאתה מגזים, פשוט תשתדל להתעסק בדברים אחרים.
    בכל אופן פעם ביום בגילך זה נראה לי נורמלי לחלוטין.

תהנה (:
    אני יודע שזה נורמאלי אבל אני רוצה להפסיק בגלל שככל הסיפורים ששמעתי על זה מרבנים וכולי מפחיד אותי זה חטא ואני רוצה להפסיק אותו (לא שאני דתי אני מסורתי מאמין ה' שומר מצוות והכל אבל לא שבת וכאלה)
    בכבוד רב,
    שקד זקן, מנהל ראשי, אחראי עיתון רוט, אחראי קהילת ה TeamSpeak

קהילת ה TeamSpeak מחכה לכם, עוד לא נכנסתם? הכנסו כבר עכשיו
    81.218.214.134
    פורט: 9987

אשמח לעזור בכל נושא: shaked-zaken@root.co.il

רוטרים
    27

שטויות, תהנה זה בסדר גמור אל תושפע מכל שטות שאתה שומע׳ בוא אני יגלה לך משהו! יש הרבה דתיים שמאוננים וחמור מזה, אפילו הולכים לזונות!!! קח לתשומת ליבך.
    בהצלחה!,
    עידן, מנהל פורום ייעוץ מיני

מידע נושא

Users Browsing this Thread

כרגע 1 משתמשים צופים בנושא זה. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות פרסום

• אתה לא יכול ליצור נושאים חדשים
  • אתה לא יכול להגיב לנושאים
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •