אני יודעת.. הקטע שהוא היה החבר הכי טוב שלי וידע עלי הכל.. ואני מתגעגעת אליו נורא.
אני יודעת.. הקטע שהוא היה החבר הכי טוב שלי וידע עלי הכל.. ואני מתגעגעת אליו נורא.
מי שככה מתנהג,כנראה שלא ראוי לך בכלל
אויש מסכנה נוראאני הייתי אומר תזרקי אותו ותני לו סטירה לפנים! גבר כזה שמנפץ תלב שלך פעמיים שווה כאפה מצלצלת! פעם הבאת שהוא ינסה לקחת אותך לצד תני לו מכה לצד הרגיש
תגידי לו תתרחק ממני ! גועל נפש שהוא משחק בך בכל מקרה אל תשימי עליו חרא גבר לאנשים כאלה אסור להתקרב.! ותשכחי אותו תחפשי גבר יפה ומצליח כמו דניאל בכר חחחחח סתם רציני תנסי לשכוח ממנו ולחפש גבר אמיתי עם לב
--- דאבל פוסט ---
מצטער על ההקפצה אם זה היה בכלל הקפצה בכל מקרהה סליחה.
אני כלכך רוצה לשכוח אותו.. אבל הבעיה היא שאני פשוט לא יכולה!!!! אני מנסה לא לחשוב עליו, אבל כל שניה שאני מתחילה לחשוב על משו, אני מגיעה אליו במחשבה.. וזה כלכך כואב..
אין לי חבר טוב או חברה טובה שאני יכולה לשפוך להם על זה..
ואני פשוט מרגישה כאילו אני נכנסת יותר ויותר לדיכאון.. :\
בשביל זה אנחנו פה, אנחנו כאן כדי לשמוע (או יותר נכון לראות חח) את כל מה שעל הלב שלך, אם את לא רוצה לספר לכולם תפני למישהו אחד בהודעה פרטית. תראי שתרגישי טוב יותר.
תודה [:
מצטער לשמוע..
קודם כל אני רוצה להגיד לך שכשאמרת לו לא - עשית בשכל .
גבר שמציע לך לחזור אליו בדיוק אחרי שהוא נפרד מהחברה הקודמת שלו - מנצל אותך באיזושהי מידה .
אם את מנסה לשכוח אותו , זה כבר סימן לכך שאת ספגת מספיק ממנו וצריכה לעבור הלאה ,
ובצדק , לא מגיע לך לסבול את הדברים הללו , לפי מה שהבנתי - הייתה לו כבר הזדמנות איתך והוא לא מימש אותה כמו שצריך .
תתנתקי ממנו בתקופה הקרובה , תלמדי להרפות ותת לעצמך מנוחה .
אל תיפגשי איתו אחד על אחד , ואל תתני לו לקחת אותך לצד ולא שום דבר בסגנון .
את צריכה להראות לו שהוא לא יכול לקחת אותך כמובן מאליו ולהתנהג אלייך בצורה הזאת ,
ואת מוכרחה לגרום לכך שזה לא יתאפשר לו גם , זה תלוי בך . אך ורק - בך .
אני מבינה שקשה לך ובאמת מאוד חיבבת אותו במשך הרבה מאוד זמן , אבל את מוכרחה לעבור הלאה ,
עם כמה שקשה לך . תעסיקי את עצמך בדברים אחרים , דברים שיותר חשובים ומועילים ,
מאשר לחשוב על בנאדם כמוהו . את ראויה לאדם שתרגישי איתו טוב , ולא תאלצי לעבור איתו את כל מה שאת עוברת עכשיו .
כשאומרים את המשפט - אנשים ששווים את הבכי שלך לא יתנו לך לבכות , מתכוונים לזה .
הוא לא שווה את מה שאת עוברת עכשיו . תעברי הלאה , ותשאירי אותו בעבר .
לפי מה שקראתי בתגובות הבנתי שהוא גם היה הידיד הכי טוב שלך , מה שבאמת הופך את זה לקשה יותר ,
ואת מרגישה שאת צריכה להתפרק ואין לך למי או עם מי .
ולכן יש לך אפשרות נוספת , שלפי דעתי תוכל לעזור לך , אבל זה בתנאי שאת מסוגלת לבצע אותה כמו שצריך .
תדברי איתו על זה פנים מול פנים . תסבירי לו מה את מרגישה , איך הוא גרם לך להרגיש ולמה ,
אבל תגידי לו הכל . ואני אומרת -הכל- כי יש אנשים שנוטים להתקפל במצבים הללו ,
ובסוף מגיעים למצב שבו הם מנהלים את השיחה עם האדם השני , ולא אומרים את מה שהם באמת תיכננו להגיד ,
ובמהלך כל השיחה רק מנסים למצוא דרך להגיד את הדברים שמעיקים עליהם מבלי לפגוע בצד השני בזמן שהם בעצמם פגועים .
תכתבי לך על דף את כל מה שאת מרגישה והיית רוצה להגיד לו , כל מה שיושב לך על הלב ,
וכשתרגישי שאת מוכנה - תדברי איתו . ואם לא , תכתבי לו את זה למייל או משהו בסגנון .
אבל אם את חושבת שאת לא מסוגלת להתמודד עם זה , או לא באמת רוצה - אל תעשי את זה .
אם את רוצה לשאול משהו או כל דבר נוסף - את מוזמנת לשאול , אני אשמח לענות .
נערך לאחרונה על ידי Sapir XD; 7.1.12 בשעה 18:11.
I'm Here For Your Entertainment
דבר ראשון תודה על הדאגה והאיכפתיות. אבל תיראי, אחרי שזה קרה לא ראיתי אותו במשך זמן מסוים, ממש רציתי להוציא עליו הכל- הכל. אבל הבעיה היא שהוא תמיד היה עם מישהי בצד, או משו כזה ואפעם לא הצלחתי לתפוס אותו לבד. ואז עבר הרבה זמן, ומדי פעם אני רואה אותו.. וכל פעם שאני רואה אותו אני מרגישה משו בלב שלי נקרע.. ואני פשוט שונאת את עצמי על זה שלא העזתי לדבר.. אבל פסדר, מסתדרים איכשהו [:
לפי דעתי הלא מקצועית (אבל אחרי הרבה פגישות עם פסיכולוגים פסיכיאטרים ושאר פסיכים אני מקווה שלמדתי משו) הבעיה היא שאת מפחדת להמשיך הלאה ופשוט להודות בעובדה הפשוטה שאת צריכה לנתק כל קשר איתו
נערך לאחרונה על ידי israeltow; 8.3.12 בשעה 17:16.
כרגע 1 משתמשים צופים בנושא זה. (0 משתמשים ו-1 אורחים)