תוצאות 1 עד 6 מתוך 6

אשכול: אני חייב עזרה !!!

רוטרים
    104

אני חייב עזרה !!!

היי אני חייב עזרא אנשים אני גומר מיתוך שינה . אני חולם על בחורות וגומר מיתוך שינה . ושאני עים חברה שלי . שאני מיתנשק איתה צרפתית של דקה דקה וחצי אני גומר .
    חברים שלי אמרו לי שאני לא מסופק ( כי הפסקלתי להביא ביד ליפני כימעט שנה ) ואני חרמן ליפעמים וממש בא לי להביא ביד אבל אני לא רוצה .
    חברים שלי אומרים שזה אסור . זה עוול .
    אשמח לעזרה בנושא הגמירה מיתוך שינה . או עים חברה .
    וקודם כול אני גומר מיתוך שנה כי אני יושן על הבטן .
    ההודעה הנ"ל נכתבה ע"י המשתמש האנונימי.

רוטרים
    146

תגובה להודעה: אני חייב עזרה !!!

זה ברור.. אני עם אני לא מביא ביד 3 ימים אני גומר מתוך שינה (בגלל זה אני מקפיד להביא ביד)
    אני לא חושב שזה עוול בכלל! ואפילו רצוי להביא ביד- אתה תיהיה פחות חרמן ובטוח שלא תיגמור מנשיקה
    אני מציע לך להביא ביד ואם אתה רוצה פשוט לא לספר לחברים שלך.. או להנמיך במינון כמו פעם בשבוע
    מקווה שעזרתי
    (דרך הגב- אני מכיר הרבה מאוד דתיים שמבאים ביד)

קרדיט לי על זאת
    תסתכלו ואם בלכם תגיבו: http://niv11212.deviantart.com/gallery/

רוטרים
    13,550

ציטוט פורסם במקור על ידי niv11212 [אורח נכבד, אינך יכול לצפות בקישורים לפני שתירשם לפורום בלחיצה כאן]
    זה ברור.. אני עם אני לא מביא ביד 3 ימים אני גומר מתוך שינה (בגלל זה אני מקפיד להביא ביד)
    אני לא חושב שזה עוול בכלל! ואפילו רצוי להביא ביד- אתה תיהיה פחות חרמן ובטוח שלא תיגמור מנשיקה
    אני מציע לך להביא ביד ואם אתה רוצה פשוט לא לספר לחברים שלך.. או להנמיך במינון כמו פעם בשבוע
    מקווה שעזרתי
    (דרך הגב- אני מכיר הרבה מאוד דתיים שמבאים ביד)
    1. אני לא יודע יודע אם אתה יודע אבל אסור להביא ממש אסור .
    זה לא זה עברה מאוד גדולה , ורשום בתורה במפורש , " אין להוציא זרג לבטלה " לא רשום את זה במלים שלי אבל ככה זה .
    מי שמוציא זרע לבטלה אין לו מזל " מ-וציא ז-רע ל-בטלה " מזל , אם אתה מוציא זרע לבטלה לא יהיה לך מזל אבל אם אתה לא מוציא זרע לבטלה המזל ישאר עליך !
    2. חוץ מרשום בתורה שאסור מחקרים הוכיחו כי להביא ביד זה מרגיע את הגוף ונותן לו יותר כוח !
    3. לא רשמת בן כמה אתה תשנה את הכותרת אחרת אני ינעל את האשכול קרה חוקים .
    4. זה טבעי שאתה גומר מתוך שינה גמלי זה קרה פעם פעמים , זה בגלל שאתה בגיל כזה שחרמנים מעל האפשר .
    וזה קורה אין דרך למנוע את זה או משהו זה תבעי לגמרי .
    5. בקשר לזה שאתה מתנשק אני בספק עם אפשר לגמור מיזה . ועוד בתוך דקה זה קצת לא נתפס ,
    אבל יש מצב שאיבר המין יכול לעמוד וזה גם טבעי בגלל מגע נשי שגורם לאיבר המין לעמוד .
    בקיצור הכול טבעי לגמרי !
    בכבוד רב, אושר מלכה :
    מפקח גלובאלי

"יאאלה מכבי שלי תתנו הכול בשבילי כי עד המוות זה את ואני..."

רוטרים
    19

בתורה בספר במדבר מובאת טומאה הנקראת "זב", זהו אדם ששכב על בטנו והוציא זרע לבטלה.

אוננות/להביא ביד או איך שלא תקראו לזה בדרך כלל עוזרת לשחרור מתח מיני ו"פורקן העול"...
    יש אומרים שאוננות היא פעולה טבעית ואף מומלצת, ויש כאלה האומרים כי אוננות פוגעת בתפקוד היומיומי שלך מבלי שתרגיש ויש אף המרחיקים לכת ואומרים כי זהו רצח של עובר העתיד להיוולד.

תודה לנועם על החתימה

רוטרים
    27

אני ביקשתי כמה פעמים להקפיד על כותרת תקנית!!
    [אורח נכבד, אינך יכול לצפות בקישורים לפני שתירשם לפורום בלחיצה כאן]!

זה באמת פעם אחרונה שאני לא נועל!
    אנונימוס (מי שרשם את זה) שלח לי לפרטי כדי שאני יתקן לך את הכותרת בהקדם.

לשאלתך:
    התופעה שאתה חווה נקראת קרי לילה[אורח נכבד, אינך יכול לצפות בקישורים לפני שתירשם לפורום בלחיצה כאן] נקרא חלום רטוב) הוא פליטת [אורח נכבד, אינך יכול לצפות בקישורים לפני שתירשם לפורום בלחיצה כאן] ([אורח נכבד, אינך יכול לצפות בקישורים לפני שתירשם לפורום בלחיצה כאן]) לא רצונית במהלך ה[אורח נכבד, אינך יכול לצפות בקישורים לפני שתירשם לפורום בלחיצה כאן]. קרי לילה עשוי להתרחש בתדירויות שונות אצל [אורח נכבד, אינך יכול לצפות בקישורים לפני שתירשם לפורום בלחיצה כאן] שונים, בתקופות שונות במהלך חייהם, החל מ[אורח נכבד, אינך יכול לצפות בקישורים לפני שתירשם לפורום בלחיצה כאן]. לעתים קרובות קרי הלילה מלווה ב[אורח נכבד, אינך יכול לצפות בקישורים לפני שתירשם לפורום בלחיצה כאן] [אורח נכבד, אינך יכול לצפות בקישורים לפני שתירשם לפורום בלחיצה כאן], אך אין זה מן ההכרח. במהלך השפיכה, בקרי לילה, נפלטים כ-500 מיליון תאי זרע, בדומה לשפיכה רגילה.לא תמיד מלווה פליטת הזרע ביקיצה מהשינה.
    זה קורה בעיקר שלא מסופקים מינית, כמו במקרה שלך.
    זה בסדר ונורמלי, ולדעתי אפילו רצוי לאונן, אם אתה לא בחור חרדי זה לא אמור להפריע לך (לדעתי יש עוד מלא מצוות בדת.... למה דווקא את זאת?! תחשוב על זה)
    ברגע שתתחיל לאונן, התופעה הזאת תלך ותקטן. מה שקורה זה שנצבר לך כמות גדולה של זרע, והדרך של הגוף להוציא את זה זה בזמן שינה.

בהצלחה!,
    עידן, מנהל פורום ייעוץ מיני

timon343 מנותק מנהל פורום כושר גופני ואורח חיים
    שם -->...לא לא, אחורה <-- , וקצת למעלה ^, יופי - הגעת! :)
    רוטרים
    618

אני חושב כמו עידן מנהל פורום יעוץ מיני מה שאני יודע על זה שזה חלום רטוב עידן הסביר מצויין מזה. ואם זה כל כך.מפריע לך תנסה םעיתעםם מיזה בחשך היום....
    שלום, timon343, דניאל בכר ,[defense]itzbobi
    Helper [תומך], מנהל ראשי קלאן
    DefenseToAssault, שחקן בשרת 2... מנהל פורום כושר גופני ואורח חיים...
    אימייל: danielbahar1shaked@walla.com

מידע נושא

Users Browsing this Thread

כרגע 1 משתמשים צופים בנושא זה. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות פרסום

• אתה לא יכול ליצור נושאים חדשים
  • אתה לא יכול להגיב לנושאים
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •