היום אנו נסביר על כרטיס הזיכרון בשם: Eye-Fi.
אם אתם בעלי\[אורח נכבד, אינך יכול לצפות בקישורים לפני שתירשם לפורום בלחיצה כאן] , זה הוא הכרטיס בשבילכם! הוא יחסוך לכם את כל הכבלים ואת כל הכאבי ראש.

הכרטיס עושה את העבודה בשבילך!
Eye-Fi הוא כרטיס הזיכרון האלחוטי הראשון (Wi-Fi) , הוא מאחסן תכני מדיה ומתאים בדיוק כמו כרטיס [אורח נכבד, אינך יכול לצפות בקישורים לפני שתירשם לפורום בלחיצה כאן] רגיל!
בנוסף לכך Eye-Fi מגיע עם Wi-Fi מובנה אשר בא עם היכולת להעביר תמונות וסרטונים אל ה iPhone,iPad,iPod,Android ולמחשב האישי.

אינסוף זיכרון!

אינסוף זיכרון! קרה לכם שבאתם לצלם תמונה מדהימה והזיכרון התמלא? לא עוד!
כרטיס Eye-Fi X2 , הוא כרטיס שכאשר אתם מפעילים את אפשרות ה [אורח נכבד, אינך יכול לצפות בקישורים לפני שתירשם לפורום בלחיצה כאן] והתמונות עוברות למחשב הן מוחקות אוטומטית מהכרטיס.
לדוגמא: הגעתם הביתה , הפעלתם את המצלמה , התמונות עוברות עם Wi-Fi למחשב ובו זמנית נמחקות מהמצלמה!

[אורח נכבד, אינך יכול לצפות בקישורים לפני שתירשם לפורום בלחיצה כאן]

השתמש ברשת הביתית שלך
לפני ההתקנה , הגדר איזה רשת כרטיס ה [אורח נכבד, אינך יכול לצפות בקישורים לפני שתירשם לפורום בלחיצה כאן] ישתמש בשביל להעביר את המדיות.
הוסף עד 32 רשתות שהכרטיס יוכל להשתמש בהם , כאשר המצלמה תהיה בטווח של אחת הרשתות , התמונות והסרטונים יעברו אל המחשב ואל הרשתות החברתיות האהובות עליכן (אם הגדרתם).

הגדר היכן תרצה את התמונות שלך
בהתקנת כרטיס ה Eye-Fi , תוכלו להתאים אישית איפה תרצו את הזכרונות שלכם.
[אורח נכבד, אינך יכול לצפות בקישורים לפני שתירשם לפורום בלחיצה כאן] יוריד אוטומטית את התמונות אל מחשבכם האישי ואל הרשתות אשר תרצו לשתף בהם.
הרשתות התומכות בכרטיס הן:
[אורח נכבד, אינך יכול לצפות בקישורים לפני שתירשם לפורום בלחיצה כאן]

היכן אני משיג את הכרטיס והאם הוא נתמך במצלמה שלי?
את הכרטיס תוכלו לקנות בקישור הבא: [אורח נכבד, אינך יכול לצפות בקישורים לפני שתירשם לפורום בלחיצה כאן]
עלויות הכרטיס:
  • Eye-Fi Pro X2 - $99.99
  • Eye-Fi Mobile X2 - $79.99
  • Eye-Fi Connect X2 - $49.99
החלטתי להזמין את הכרטיס , האם הוא יתמוך במצלמה שלי?
היכנסו לקישור הבא: [אורח נכבד, אינך יכול לצפות בקישורים לפני שתירשם לפורום בלחיצה כאן] , וחסכו את כל השאלות , בחרו את המצלמה שלכם ותראו אם אכן הכרטיס תומך במצלמה שלכם.

קרדיט לאתר: [אורח נכבד, אינך יכול לצפות בקישורים לפני שתירשם לפורום בלחיצה כאן] | [אורח נכבד, אינך יכול לצפות בקישורים לפני שתירשם לפורום בלחיצה כאן]