יש לי את הגירסא 5.0 אבל אני רוצה לפרוץ אותה שמעתי שיש לה פריצהD:
יש לי את הגירסא 5.0 אבל אני רוצה לפרוץ אותה שמעתי שיש לה פריצהD:
1. אני יודע ומכיר את זה, אבל אני לא בטוח שיש את זה עדיין ל 4.3.3 אני יחזיר לך תשובהפורסם במקור על ידי LiDoR_Udi [אורח נכבד, אינך יכול לצפות בקישורים לפני שתירשם לפורום בלחיצה כאן]
שם:IPHONE
גרסת המכשיר:4.3.3
אני מחפש את:שני דברים
1.תוכנה שמביאה לי דברים בחינם במשחקים למשל בTemple Run אם אתה מכיר יש מטבעות שעולות כסף אמיתי אז יש תוכנה שמביאה בחינם
2.מגה וידיאו תוכנה שבעזרתה אני יוכל לצפות בסרטים .
אם אתה מוצא את זה מלך !
2. לא מכיר, נחפש
עידכון של שילשום: טמפל רן חזר לאפסטור בגירסא חדשה [1.40]פורסם במקור על ידי sexy_boy [אורח נכבד, אינך יכול לצפות בקישורים לפני שתירשם לפורום בלחיצה כאן]
שם:
סוג מכשיר: Iphone/Ipod/iPad
גירסאת המכשיר: 5.0.1/5.0/4.3.5-4.3.4/4.3.2
אני מחפש את: Tampel run
תיאור: שמחק כיף (שנמחק מהאפסטור)
אני יחפש לגירסא שלךפורסם במקור על ידי Nisim551 [אורח נכבד, אינך יכול לצפות בקישורים לפני שתירשם לפורום בלחיצה כאן]
שם : ניסים טויזר
סוג מכשיר : iphone
גירסא : 4.3.3
אני מחפש את : מחפש פלאש , שאני יוכל לראות סרטים למשל במגה וידאו או כל אתר אחר ...
שם התכונה IPA CHKERפורסם במקור על ידי LiDoR_Udi [אורח נכבד, אינך יכול לצפות בקישורים לפני שתירשם לפורום בלחיצה כאן]
1.תוכנה שמביאה לי דברים בחינם במשחקים למשל בTemple Run אם אתה מכיר יש מטבעות שעולות כסף אמיתי אז יש תוכנה שמביאה בחינם
פורסם במקור על ידי זיו הרוש [אורח נכבד, אינך יכול לצפות בקישורים לפני שתירשם לפורום בלחיצה כאן]
תודה על האשכול עם תציטרך משו תגיד לי עובד לנעוץ
סוג מכשיר:iphone 4
גירסא 4.3.3
תוכנה:siri
קח מדריך
אם עברתי על חוקי הפורום למחוק תגובה זה ו
[אורח נכבד, אינך יכול לצפות בקישורים לפני שתירשם לפורום בלחיצה כאן]
נערך לאחרונה על ידי CrazyBoy; 25.1.12 בשעה 18:46.
סוג מכשיר:iphone 4S
גירסא : 5.0.1
תוכנה: ששומרת על אחזו הסוסלה לא לרדת מהר
אתה יכול לחפש את iap cracker בסורס הבא:פורסם במקור על ידי LiDoR_Udi [אורח נכבד, אינך יכול לצפות בקישורים לפני שתירשם לפורום בלחיצה כאן]
שם:IPHONE
גרסת המכשיר:4.3.3
אני מחפש את:שני דברים
2.מגה וידיאו תוכנה שבעזרתה אני יוכל לצפות בסרטים .
אם אתה מוצא את זה מלך !
repo.biteyourapple.net/
--- דאבל פוסט ---
אין ביכולתינו לחפש דבר שכזה. אם אתה רוצה אתה יכול להוריד sbsettings שבו אתה יכול להחליק את האצבע איפה שהשעון כלפי ימינה או שמאלה ואז יהיה שם שמש שאיתה אתה מוריד או מגביר את התאורה של האייפון (כמות האור במסך). חוץ מזה יש עוד תוכנות אשר איתם אתה יכול להוציא דברים מהאייפון כמו החיפוש ועוד כך שזה שומר עם הסוללה יותר (לא מומלץ).פורסם במקור על ידי [Boxer[Z [אורח נכבד, אינך יכול לצפות בקישורים לפני שתירשם לפורום בלחיצה כאן]
סוג מכשיר:iphone 4S
גירסא : 5.0.1
תוכנה: ששומרת על אחזו הסוסלה לא לרדת מהר
כרגע 1 משתמשים צופים בנושא זה. (0 משתמשים ו-1 אורחים)