עמוד 1 מתוך 2 12 אחרוןאחרון
תוצאות 1 עד 10 מתוך 16

אשכול: לגבי האינטרנט שלי

רוטרים
    44

לגבי האינטרנט שלי

יש לי אינטרנט 12 מגה ועד לפני שבועיים הייתי מוריד הורדות חופשי על 700 ומעלה זה אף פעם לא ירד למטה אלא אם כן ההורדה הייתה איטית זה היה מוריד על 200 פלוס מינוס,
    הדפדן שלי (לא משנה איזה) תמיד עבד לאט,אבל מספיק טוב בשביל ה"נורמל",למחשב שלי יש 3 RAM ומעבד שנת 2005 ואני יודע שאם רק יהיה לי מעבד שנת 2010-2012 זה יעבוד הרבה יותר טוב אבל יש לי לוח אם ממש שונה ויש רק מעבד אחד שמתאים לו.
    (אני מתחבר לאינטרנט שלי בעזרת USB אלחוטי או משהו כזה שאפשר להעביר ממחשב למחשב והוא קולט WI-FI)

בזמן האחרון כל הורדה שאני מוריד זה מוריד על 7 עד 50 (קצב ממש איטי שאני צריך להוריד משהו ששוקל 200 מגה בזמן של שעתיים וחצי עד שלוש שעות,שפעם בכלל הייתי מוריד דבר כזה תוך 2-3 דקות.)

במחשבים של שתי האחים שלי כל הורדה יורדת להם על 900 ויותר לא עובר את 900 בחיים והאינטרנט שלהם טס בשנייה.

השאלה העיקרית שלי פה היא איך אני יכול להשתמש בכל האינטרנט ואם זה בגלל המחשב או בגלל החיבור,שתי האחים שלי משתמש בכבלים.
    משתמשים ז''ל :

משתמשים ששרדו :

רוטרים
    1,568

תגובה להודעה: לגבי האינטרנט שלי

שמע המעבד בכלל לא קשור לאינטרט יכול להיות לך המעבד הכי גרוע בעולם ואם יהיה לך אינטרנט מהיר הוא יטוס .
    תברר את המגה עם הספק שלך כי לפעמים הם אומרים לך "12 מגה" אך בעצם יש לך 5 מגה .
    תבדוק וירוסים . תעשה סריקה עם האנטי וירוס שלך ותבדוק אם יש . אם יש תבדוק איך קוראים להם כי הם יכולים להיות קשורים לאינטרנט .
    וגם זה יכול להיות בעיה של הספק . כמו שקורה לי . אני כבר כמה שנים ב012 ושאני קונה מחשב חדש אחרי כמה חודשים האינטרנט שלי איטי ויש לי 12 מגה שבדקתי אותם בוודאות . אין לי שום וירוסים והכל טוב האינטרנט איטי .
    אני עובר לבזק ובעזרת ה' יטוס לי האינטרנט ולא יהיו בעיות .
    המלצה של אינטרנט איכותי ומהיר - בזק !
    מקווה שעזרתי

בכבוד רב , רותם , מנהל פורום כדורסל
    שחקן בשרת 2# , מנהל בקלאן PrO
    וזוכה פרויקט מספר 2# .

רוטרים
    3

האינטרנט שלך אומר לטוס האינטרנט לא קשור למעבד+כרטיס מסך או למחשב בכלל לחפצים שלו אתה צריך להתקשר לחברת אינטרנט שלך או שמחשב שלך איטי פשוט תן לו להטעין

--- דאבל פוסט ---

ציטוט פורסם במקור על ידי AssassinS [אורח נכבד, אינך יכול לצפות בקישורים לפני שתירשם לפורום בלחיצה כאן]
    שמע המעבד בכלל לא קשור לאינטרט יכול להיות לך המעבד הכי גרוע בעולם ואם יהיה לך אינטרנט מהיר הוא יטוס .
    תברר את המגה עם הספק שלך כי לפעמים הם אומרים לך "12 מגה" אך בעצם יש לך 5 מגה .
    תבדוק וירוסים . תעשה סריקה עם האנטי וירוס שלך ותבדוק אם יש . אם יש תבדוק איך קוראים להם כי הם יכולים להיות קשורים לאינטרנט .
    וגם זה יכול להיות בעיה של הספק . כמו שקורה לי . אני כבר כמה שנים ב012 ושאני קונה מחשב חדש אחרי כמה חודשים האינטרנט שלי איטי ויש לי 12 מגה שבדקתי אותם בוודאות . אין לי שום וירוסים והכל טוב האינטרנט איטי .
    אני עובר לבזק ובעזרת ה' יטוס לי האינטרנט ולא יהיו בעיות .
    המלצה של אינטרנט איכותי ומהיר - בזק !
    מקווה שעזרתי

הוא צדוק אחי אבל תיקח גם את העצה שלי

רוטרים
    17

אינטרנט שלך אמור להיות מהיר

לשעבר
    סגן [DnM]

רוטרים
    44

וואי תודה עזרתם לי מאוד דרך אגב אני גם בבזק D:

אני רוצה לשאול עוד כמה דברים, דבר ראשון במגה וידאו אני צריך לחכות מלא זמן בשביל שהמד טעינה יתקדם הרבה ולפעמים מרוב שהוא איטי אז הוא פשוט נתקע ולא ממשיך לטעון.(אצל האחים שלי לא צריך לעצור אפילו פשוט לראות)

אני משתמש באנטי וירוס AVG ואני חשבתי בזמן האחרון גם לבדוק אם יש וירוס אני מנסה לפתוח את האנטי וירוס וכלום לא קורה ... יש לי עליו גם סימן קריאה בתוך משולש צהוב ולא קורה כלום, אז אחרי זה הלכתי לחצי שעה אני חוזר ועדיין אין כלום.... וגם שאני מוריד סרטים וסדרות שאני רוצה לצפות בהם הוא עובד לי עם תקיעות כמו במגה וידאו אז גיליתי שאם המחשב שלי יהיה דלוק יותר מ24 שעות זה יעבוד לי חלק אבל זה מעצבן ככה כי אני רוצה לראות ישר בלי תקיעות לא לחכות יום שלם.

תודה לעוזרים.
    משתמשים ז''ל :

משתמשים ששרדו :

רוטרים
    3

שלום אחי שמע דבר 1 אולי המחשב שלך איטי

2.אם הקובץ AVG לא נפתח לך תנסה כמה פעמים לפתוח את התוכנה עם לא עובד לך תעשה לו (Restart) כאילו הדלקה וכיבוי מחדש

רוטרים
    1,568

ציטוט פורסם במקור על ידי OmriCohen [אורח נכבד, אינך יכול לצפות בקישורים לפני שתירשם לפורום בלחיצה כאן]
    וואי תודה עזרתם לי מאוד דרך אגב אני גם בבזק D:

אני רוצה לשאול עוד כמה דברים, דבר ראשון במגה וידאו אני צריך לחכות מלא זמן בשביל שהמד טעינה יתקדם הרבה ולפעמים מרוב שהוא איטי אז הוא פשוט נתקע ולא ממשיך לטעון.(אצל האחים שלי לא צריך לעצור אפילו פשוט לראות)

אני משתמש באנטי וירוס AVG ואני חשבתי בזמן האחרון גם לבדוק אם יש וירוס אני מנסה לפתוח את האנטי וירוס וכלום לא קורה ... יש לי עליו גם סימן קריאה בתוך משולש צהוב ולא קורה כלום, אז אחרי זה הלכתי לחצי שעה אני חוזר ועדיין אין כלום.... וגם שאני מוריד סרטים וסדרות שאני רוצה לצפות בהם הוא עובד לי עם תקיעות כמו במגה וידאו אז גיליתי שאם המחשב שלי יהיה דלוק יותר מ24 שעות זה יעבוד לי חלק אבל זה מעצבן ככה כי אני רוצה לראות ישר בלי תקיעות לא לחכות יום שלם.

תודה לעוזרים.

רוב הסיכויים שיש לך וירוס . אם הסרטים נפתחים אצלך איטי אז כנראה יש מזיק במחשב .
    AVG זה אנטי וירוס מעפן - מצטער על המילה אבל הוא לא מגן בשיט על מה שמחשב אמור להגן .
    אני מציע לך לקנות או לפרוץ אנטי וירוס של NORTON360 , NOD32 אלה אנטי וירוסים מעולים למחשבים ביתיים .
    תיקח אותו למעבדה , שיבדקו לך אותו ויפרמטו לך אותו הכי טוב ואז יעבוד מהר הכל . לפי מה שאמרת זה רק מזיק שיש במחשב כי לבזק בדרך כלל אין בעיות ותקיעות בכלל . ( גם אם יש לך מגה אחד ! )
    ולא רק מזיק במחשב , יכול להיות שהחלקים של המחשב שלך ישנים וטיפה מקולקלים וזה הגורם לבעיה .
    כי יש לך מעבד ישן יחסית .
    ירדו משמעותית המחירים בשנים האחרונות אם אתה רוצה לשדרג למחשב חדש אתה מוזמן לפנות אליי ואביא לך מחשב מצוין לגיימינג גם ב1500-2000 שקל . או כל מחשב אחר .
    יום טוב

בכבוד רב , רותם , מנהל פורום כדורסל
    שחקן בשרת 2# , מנהל בקלאן PrO
    וזוכה פרויקט מספר 2# .

הסמל האישי של UNBOT
    UNBOT מנותק מנהל פורום גראפיקה ועיצובים לשעבר
    רוטרים
    978

שמע זה בטוח שאינטרנט לא קשור לאף חלק במחשב אלא אם כן יש לך כבל חוטי ויש בעיה עם החיבור ואז זה יכול להיות הכרטיס רשת של המחשב אבל זה לא המקרה..
    בכל מקרה יש כמה סיבות לבעיה של אינטרנט איטי
    1.יש לך וירוס או משהו שבעצם גורם לבעיות אם זה..
    2.יכול להיות שיש באותו זמן עומס על אותה הורדה או על אותו שרת שאליו אתה מנסה להכנס כלומר נגיד ואתה נכנס ל FACEBOOK סתם דוגמא ובו זמנית נכנס לשם עוד נגיד 9 מיליארד איש כן אז נוצר עומס על השרת וזה יכל להיות גורם הבעיה המספרים מופרזים בטח שמת לב אבל זה רק למען הדגמה.
    3.תברר אם הספק כי זה יכול להיותא צלהם בעיה למרות שאני לא חושב כי אמרת שאצל אחים שלך עובד רגיל מה שכן אם אחים שלך מתחברים בכבל ואתה אלחוטי זה כן יכול לגרום לבעיה מה המרחק שלך מהראוטר כי אתה יודע זה לא בלי סוף ככל שאתה מתרחק קטנה הקליטה אז אל תשווה את של אחים שלך כי יש מצב הם קרובים יותר או דרך כבל ומן הסתם יעובד להם מהר יותר..
    בקיצור תראה מה המרחק שלך ממנו אם זה יחסית קרוב וכתוב שהקליטה בסדר כאילו 3 קווים אז תברר אם הספק..

4.בלי שום קשר המחשב של באמת ישן ובלי שום קשר לאינטרנט הייתי ממליץ לך להחליף..

זהו מקווה שעזרתי
    נערך לאחרונה על ידי UNBOT; 5.1.12 בשעה 16:12.

^^
    לחצו על מנת לבקר בצאנל שלי ביוטיוב!

רוטרים
    138

כאשר אתה גולש בדוק שהאחים שלך לא מורידים דברים\משחקים במשחקי רשת\צופים בסירטונים
    ותחליף את האנטי וירוס שלך הוא ממש לא מומלץ.
    נערך לאחרונה על ידי sexy_boy; 5.1.12 בשעה 18:26.

רוטרים
    44

החלפתי ל AVIRA ואני תקוע גם עם AVG הוא לא נותן לי למחוק אותו :S שאני מנסה למחוק אותו כתוב שהוא עדיין פעיל שאני לוחץ עליו מקש ימני איפה שהדברים הפועלים אין QUIT או CLOSE ואו EXIT שלושת התגובות האחרונות עזרו לי מאוד,דרך אגב עשיתי בדיקה מה המהירות שלי בבזק וזה מה שיצא לי, יש לי שתי תמונות:

תמונה ראשונה מלפני יומיים או שלוש ימים:[אורח נכבד, אינך יכול לצפות בקישורים לפני שתירשם לפורום בלחיצה כאן]

תמונה שנייה מלפני רבע שעה בערך:[אורח נכבד, אינך יכול לצפות בקישורים לפני שתירשם לפורום בלחיצה כאן]

איך זה השתנה :S ?

ועכשיו במקום להוריד על מתחת ל10 אני מוריד על 400-600.(זה משנה אם מתי שאני עושה את הבדיקה אני מוריד ?)

עריכה:בדקתי אצל אח שלי והוא מוריד על 10 מגה ומעלה על 500 או 800 אני לא זוכר..

ולגבי AVG אז אני מנסה גם לסגור דרך Task Managar (סליחה אם לא אייתתי נכון.. )
    נערך לאחרונה על ידי NextLife; 8.1.12 בשעה 14:31. סיבה: הוספת מידע
    משתמשים ז''ל :

משתמשים ששרדו :

עמוד 1 מתוך 2 12 אחרוןאחרון

מידע נושא

Users Browsing this Thread

כרגע 1 משתמשים צופים בנושא זה. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות פרסום

• אתה לא יכול ליצור נושאים חדשים
  • אתה לא יכול להגיב לנושאים
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •