ורה ערבי בכיתה של בנות הגיעה בוקר אחד לכיתה ואמר: כולכן להתפשת אני רוצה ללמד אתכן היום איך עושים סקס ואני ידגים על כולכן אחת אחת....קמה אחת הבנות המומה ואמרה: מוחמד הנביא היה מסכים לזה?
אמר המורה בטח שלא... הוא רוצה שתמותו בתולות ואז הוא יזיין אותכן אחת אחת.......
משה מגיע לעבודה, כולו ניסער אומר לחבר שלו, שאישתו לא מרוצה מהסקס, כי הוא לא עושה לה משחקים מקדימים, והוא ביכלל לא לא יודעה איך עושים את זה... חברו הטוב אמר לו שזה נורא פשוט זה כמו לחלוב פרה, פשוט ללימשוך לה בפיטמות כמה דקות ואז אפשר לגשת לסקס...
טוב משה מגיע הביתה, בא לאישתו, ומושך לה בפיטמות, האישה נהנת ואז ניגשים לסקס...
כעבור חודש רואה משה בטלוויזיה, סרט על הקיבוץ, ושם סיפרו שחליבה עם הידים זו שיטה ישנה, והיום במאה העשרים ואחת כבר יש משאבות חשמליות וכך העבודה נעשית קלה יותר....
טוב מושה מגיעה הביתה, אומר לאישתו להתפשט, היא מיתפשתט, וישר משה מצמיד לה את הצינור של השואב אבק לפיתמה... האישה אומרת : מה זה משה?.... מותק, אנחנו במאה העשרים ואחת.....הוא עונה לה
למשה יש ווילה ענקית, מפוצצת בזהב ובבחורות יפות. ובמשרדו הענק תלויה תמונה של כושי עם בולבול ענק קשור לעץ, מזיין רוסי בלי מיכנסיים קשור לאותו העץ, ומיתחת לתמונה כתוב "ביזכות שתיי אלה אני עשיר..."
יום אחד הגיעה אחד המשרתים של משה, ושאל אותו למה ביזכותם אתה עשיר?
טוב אני יספר לך.... אמר משה :יום קייצי אחד, אני הרוסי והכושי הלכנו לים, מצאנו מנורת קסמים, שיפשפנו אותה, יצא ג'יני ואמר " לכל אחד יש שתי משאלות, ואי אפשר לחזור על אותה משאלה פעמיים...." טוב התחלנו לריב מי יהיה הראשון... וישר הרוסי תפס אותי מהגרון והכושי מהביצים והציבו לי עובדה שאני אחרון...
טוב יצא שהרוסי ראשון, הכושי שני, וכמובן אני אחרון..
הרוסי התחיל עם המשאלה הראשונה וביקש את כל הכסף שהג'יני יכול לתת... ומישאלה שניה את כל הזהב שהג'יני יכול לתת. פוף פיתאום ניצבות משאיות של כסף וזהב... הכושי ביקש מלא בחורות הכי פצצות שיכול להיות..ובקשה שניה הוא ביקש שהזין שלו יהיה באורך של מטר וחצי, ושיעמוד תמיד...
טוב הגיע תורי וראיתי שהם ביקשו כבר את כל המישאלות הטוב ולא השאירו לי מה לבקש.. אז החלטתי לינקום... בקשה ראשונה ביקשתי שהרוסי יהיה קשור לעץ בלי מיכנסיים, ובשנייה ביקשתי שהכושי יהיה הומו חרמן, קשור לאותו העץ....
פולניה רומניה ומרוקאית מתעוררות בחדר יתאוששות בבית חולים. כל אחת מספרת מה הדבר האחרון שהיא זוכרת ליפני שיתאשפזה...הפולניה אומרה: הדבר האחרון שאני זוכרת זה שאמרתי לבעלי להכין לי כוס קפה הוא הלך למיטבח ופיתאום השתחרר בורג של המזגן והוא נפל עליי.
הרומניה אמרה הדבר האחרון שאני זוכרת זה שאמרתי לבעלי להכין לי כוס קפה, הוא הלך להכין, ופיתאום החלקתי עם הראש על השפיץ של השולחן.
המרוקאית אמרה: הדבר האחרון שאני זוכרת זה שביקשתי מבעלי להכין לי כוס קפה.....
1.אישה שמנה אחת מגיעה לרופא ושואלת אותו מה היא יכולה לעשות כדי להרזות.
עונה הרופא: "את צריכה להתחיל להניד את הראש שלך ימינה ושמאלה".
שואלת האישה: "ומתי בדיוק אני צריכה לעשות את זה?"
עונה הרופא: "בכל פעם שמציעים לך לאכול..."
2.גבר מגיע הביתה לאחר שביקר את חותנתו בבית חולים.
"נו" שואלת אשתו בדאגה "מה שלום אימא שלי?"
""אמא שלך הולכת להיות בסדר גמור" משיב הבעל
"תוך יום יומיים היא תעמוד על הרגליים, תתחיל לדבר, ותבוא לגור איתנו..."
"מה ?!" קוראת אשתו בתדהמה "איך זה יכול להיות ?! הייתי שם אתמול והיא הייתה
ללא הכרה, מחוברת למכשירים ומונשמת...!!"
"אני לא יודע" משיב הבעל "ניגשתי לרופא ושאלתי אותו מה יהיה עם האמא שלך , והוא ענה לי:
"תתכונן לגרוע מכל !..."
3.בחור אחד טייל עם הכלב שלו ופגש את השכנו.
שאל השכן: "תגיד לי, למה אתה מטייל עם החזיר הזה?"
השיב לו הבחור: "זה לא חזיר, זה כלב."
שאל השכן: "מי בכלל דיבר אלייך???"
4.באולימפיאדה לנכים מתקיימת תחרות שחייה. כל המתחרים
מתכוננים להזנקה. השופט שואל את מתחרה מספר חמש:
" אתה יודע לשחות?" -המתחרה ללא ידיים ורגליים
"כן",עונה לשופט.
ההזנקהמתקרבת, שמים לכולם כובעי מים על הראש ושניות
לאחר מכן נשמעת הירייה. כל המתחרים יוצאים לדרך חוץ
ממתחרה מספר חמש שטובע. השופט קופץ למים ומציל אותו.
"אמרת שאתה יודע לשחות", צועק עליו השופט, "יכולת למות..."
עונהה שחיין: "כבר שלוש שנים שאני לומד איך לשחות עם
האוזניים...עכשיו אתם באים ושמים לי כובע מים?"
5.גבר בתרדמת שוכב בבית החולים חודשיים, כשכל הזמן הזה אשתו יושבת לצדו ומתפללת שיקיץ. פתאום הוא מתעורר ומסמן לה להתקרב. "את יודעת מה, היית לצדי כל הזמן. כשפיטרו אותי היית שם לתמוך בי. כשהעסק שהקמתי פשט רגל נשארת לצדי לחזק אותי. כשירו בי ישבת ליד מיטתי כל הלילות. כשהפסדנו את הבית עדיין המשכת להאמין בי. את יודעת מה אני חושב?". "מה, יקירי?", שואלת האשה ברוך. "אני חושב שאת מביאה לי מזל נאחס
קרדיט לאתר אחר