תוצאות 1 עד 4 מתוך 4

אשכול: שאלות ותשבות+מדריכים+שרים הכול בפנים!!!!

רוטרים
    46

שאלות ותשבות+מדריכים+שרים הכול בפנים!!!!

טוב האשכול הזה נועד להקל על המנהלים, ישנם שאלות רבות שחוזרות על עצמם הרבה פעמים בצורות שונות ובבעיות שונות אך לכולן אותם רעיונות כלליים.
    לכן ריכזתי פה מס' שאלות ועניתי להם בצורה רצינית, בא לכם להוסיף תשובה? אין בעיה, תצטטו את השאלה או את השאלות הרצויות תענו עליהם ואני יוסיף אותם לאשכול.
    בברכה, almog075

השאלון רשום בלשון זכר מטעמי נוחות אך מתייחס לשני המינים.

שאלות ותשובות לשרותכם:

1. מהי אהבה? ומה ההבדל בין הדלקות על מישהי לבין אהבה?
    הידלקות לדוגמא זה שרואים ילדה יפהה...(או כמו שהרוב אומרים...כוסיתתת� �תתתת.....)
    יכול להיות שהיא נחמדה יכול להיות שהיא לא,אבל יש את הבנים האלה שעוד לא יודעים להבדיל שהם לא אוהבים את הילדה הזאת אלא סתם דלוקים עליה כי היא כוסית !!
    אז ככה...אין לכם רגשות לילדה הזאת זה אומר שאתם לא אוהבים אותה...אתם סתם חושבים עליה כי היא נראת טוב וזה מושך אותנו לפעמים כגברים ואין מה לעשות...אבל תבדילו כבר שזה לא אהבה !!! סתם כולה ראיתם כוסית ...תרגעו לא קרה כלום חלאסס לרשום הודעות שראיתם ילדה פצצה ואתם רוצים להיות איתה ובלה בלה...
    אהבה זה שונה...מאוד...
    אהבה זה יכול להיות ילדה יפה יכול להיות גם לא איזה דוגמנית במיוחד אבל הקטע הוא....
    שפה יש רגשות...באהבה אתם תחשבו מלא זמן על הילדה המסוימת הזאת שיש לכם רגשות אליה..
    הלב יפעם חזק יותר שתהיו לידה....תהיה לכם כמו צמרמורת בכל הגוף או פרפרים בבטן שתחשבו עליה או תראו אותה....
    תרצו לחבק אותה חזק חזק....ולהגיד לה שאתם אוהבים אותה,ופשוט תרגישו בפנים....שזאת אהבה...
    ההבדל העיקרי הוא ברגשות ! בהדלקות הבנים חושבים מלמטה יותר, ככה זה בהתחלה, אבל אהבה זה מהלב ויותר מזה.

2. הבנתי מה ההבדל בין אהבה להדלקות, וכן אני דלוק על מישהי אבל איך לגשת אליה? איך להתחיל לדבר איתה? אני רוצה שזה ייתפתח בנינו....
    טוב לשאלה הזאתי אני קורא: שאלת השאלות! השאלה הקשה מכולם, השאלה שמטרידה את כולנו ושנתקלתי איתה פה בפורום ובמקומות אחרים אנספור פעמים, הפעם אני יענה עליה פעם אחת ולתמיד ובבקשה קראו את הכל .

אז ככה:
    אתה דלוק על מישהי, חברה של ידידה שלך, סתם מישהי שלומדת איתך בכיתה\בשכבה, מישהי שאתה עובד איתה בעבודה בחופש או לא משנה מה. איך ליצור איתה קשר?
    קודם כל הדבר ה-1 שחייב על כל בן\בת לבדוק - האם יש לאותו אחד\אחת חבר\ה!
    אם יש לה חבר עזוב אותה כי ההנאה היחידה שתצליח לקבל זה רק עם העניים ואל תשכח שכולה נדלקת , אבל באסה היא תפוסה , אל תשלה את עצמך שאתה רוצה אותה רק כידידה כי כבר מההתחלה אתה נמשך אליה ורוצה יותר מזה וזה לא יילך טוב..באותו הרגע תפנים ותכניס לך טוב טוב לראש שיש לה חבר ואתה עובר הלאה.
    במקרה השני...
    גילתם שאין לה אף אחד? סבבה בואו נמשיך הלאה.
    צרו איתה קשר בכל דרך שהיא, לכל אחד בדרך שנוחה לו.. אני אישית אוהב ללכוד בנות ברגע הראשוני בעניים, עניים מספרות הרבה על בנאדם ומספיק מבט אחד מאשר אלף מילים, הסתכלו עליה ותנו חיוך קטן ותראו איך היא מגיבה אם היא מסמיקה או מחייכת בחזרה, אחרי זה (לא ישר, תנו לה כמה דק') גשו אליה וסתם תתחילו לדבר כל אחד ובמקרה שלו אם זה בקניון תשאלו אותה סתם: תגידי את יודעת איפה יש פה חנות מומלצת למתנות? ותתחילו לזרום בשיחה..לא משנה על מה..תגידו שאתם רעבים אבל אתם לא אוהבים לאכול לבד או לשתות אנערף לא משנה מה ותזמינו אותה איתכם ואז בקשו אייסי\או פלאפון וזהו כבר יצאתם סופר גברים כי זה גם נתן לבחורה מחמאה שמתחילים איתה וגם אתם לא ביישנים =] .
    סיפור נוסף להמחשה קראו הכל!
    דוג' לעניין:
    טוב.. אתם נמצאים במסיבה.. וואלה מוזיקה עניינים.. כוסיות אחת אחת מסביבכם.. אומרים לעצמכם זהו..! היום אני מתחיל עם מישהי..!
    ובסוף הערב.. אתה שם לב ששוב לא עשית כלום ולא התחלת עם אף אחת [בגלל הביישנות יתר שלך]
    אז.. דבר ראשון..
    אתה רואה מישהי כוסית.. [ולא רק כוסית.. פשוט מישהי שבא לך עליה..] וואלה בא לך להתחיל איתה? לך על זה..! אל תחכה יותר מדי!
    חיכית=> הפסדת ועוד יבוא המניאק שיתחיל איתה במקומך ואתה תצטער על זה.. הוא יקבל אותה ואתה.. => תביא ביד..!
    דבר שני..
    אל תתחיל עם המשחקי כבוד [לבנים יש את זה הרבה..]
    אל תתחיל לחשוב "למה שאני יילך אליה.. שתבוא היא אליי.." - אין מצב.. אתה בן.. חחח בדר"כ בנים באים לבנות [למרות שגם ההפך..] [חח רואים למה טוב להיות בת.. ]
    דבר שלישי..
    אתה רואה אותה רוקדת ואתה מתתתתתת ללכת לרקוד איתה ולידה [יותר נכון מאחוריה..[מזכיר לי פורום ב"ש חחח]] אתה מת לתת לשמוליק להינות קצת.. אז.. זהו שלאאא.. בנות לא הכי מתות על זה.. ויש כאלה שיעיפו אותך אפילו [כן כן .. מצב לא נעים בכלל הייתי אומרת..] אה ד"א.. יש כאלה חרמניות אשששש שלא קיבלו זין הרבה זמן אז יכול להיות שאיך תיצמד אליהן כבר יתחילו לחרמן אותך בחזרה..
    דבר רביעי..
    חחח כל המשפטי ערסים למינהם "תגידייי בווווובהה.. אבא שלך במקרה גנן? אז למה יצאה לו בת פרח כמוך?" חחח לאאאא חמודים זה לא עובד עלינווו.. אולי זה משפטים חמודים אבל כשמישהו אומר את זה למישהי הוא נשמע דפווווקק [אין מילה אחרת..]
    דבר חמישי:
    אני למשל הכי פשוט והכי לעניין...רואה מישהי שמוצאת חן בעיני..
    ואין לידה גבר אחר פשוט ניגש אליה ואומר לה... "היי...איך קוראים לך...?"
    אם היא עונה ונשמעת סבבה ....אני אומר את שלי וממשיך כזה..."רוצה לבוא לשבת לדבר קצת...?"
    אם כן-סבבה!! הולך מדברים זורמים...
    אם לא-לא קרה כלום,ממשיך למישהי אחרת שמוצאת חן בעיני חח....
    או....ש.....
    שואל איך קוראים לה ,מאיפה,בת כמה,איפה לומדת,יש חבר? זורם עם זה....ואז מבקש פלאפון\איסי

קיצור נגיד הכל טוב ויפה.. [אנחנו חיים בסרט] הגעתם לבר.. בא לכם לשתות משהו.. היא מבקשה מהברמן "אורגזמה" לא לקפוץ ולהתחיל להתחרמן זה רק משקה!
    קיצור.. אתם יושבים מדברים צוחקים בסבבה שלכם..
    אתה-אל תדבר יותר מידי... תן לה גם לדבר [קצת כבוד מה קרה חחח] חח קיצור אחרי כל הזיוני שכל שהיא תריץ לך.. קח מספר טלפון ויאללה סלמאת.

3. הבנתי מה ההבדל בין האהבה להדלקות וכן אני פשוט מאוהב! אבל איך אני אומר לה את זה?
    קודם כל להבהרה- אם אתם אוהבים מישהי זה אומר שיש בניכם קירבה , כי לא ניתן לאהוב מישהו שלא מכירים כמו שהסברתי למעלה...אם אוהבים צריך להכיר את האופי של אותו בנאדם ולאהוב אותו בכל רמ"ח אבריו, שזה אומר שבאותו רגע אותו אחד\אחת נראה לכם האחד\ת והוא המושלם\מת שלכם.

טוב אז איך אומרים? אני שוב מדבר בכלליות פה כי כל מקרה לגופו, אבל ננסה לענות משהו שיעזור לכולם, לפחות קצת.
    קודם כל הכי חשוב בכל הקטע זה לא להלחץ! ואני יודע שקל לי להגיד את זה כי לא אני הולך כרגע להגיד למישהי שאני מאוהב בה, אבל תחשבו שלא משנה מה היא תגיד ומה יקרה תמיד עדיף לקחת את הסיכון ולשמוע את ה"לא" (במקרה הלא טוב) מאשר לא להגיד בכלל ולחיות בספק שהיא יכלה גם להגיד כן.
    אנחנו חייבים להתגבר על הביישנות ולספר מה שאנחנו מרגישים תאמינו לי אני רואה פה בעיות שאם הייתי שולח לאותו אחד\אחת שאתם אוהבים הוא ישר היה שלכם, אל תלחצו וזה טיבעי לגמגם במקרים כאלה וזה אפילו חמוד' העיקר שנספר לאותו אחד מה אנחנו מרגישים ובכך נעשה את שלנו ואז כבר נראה מה אותו אחד חושב ומרגיש על זה.
    וכן פה אין נוסחת קסמים ויותר מדיי הדרכות , הפתרום הוא: לעזור אומץ" כי תאמינו לי שאתם לא רוצים לחיות בתחושת הפספוס...תחושה איומה, כי עדיף כבר לשמוע את ה"לא" מאשר לחיות באי וודאות, ופה אין קטע שהבנים צריכים לעשותאת זה כי אם יש בת שאוהבת מישהו והיא יודעת שאותו מישהו קצת ביישן אז שתלך על זה ושתספר מה היא מרגישה.
    וכמובן שתמיד אפשר לראות מי בעניין שלך ומי לא זה לא כזה ניחוש בקיצור שיהיה לכולנו ב-ה-צ-ל-ח-ה ומקווה שעזרתי קצת.

4. על מה לדבר עם בת ?
    שאלת המיליון שאין מישהו שלא שאל אותה בחייו, על מה אפשר לדבר עם בת?
    אז בא אני קצת יגיד לך מה לעשות... יש הרבה סוגי בנות אך לכולם מכנה משותף - כולם אוהבות לדבר וכמה שיותר, בנות פשוט אוהבות לדבר ולספר על מה שעובר עליהם, יש כאלה שמדברות יותר יש כאלה שמדברות פחות.. ומה תפקיד הבנים? כמובן להקשיב ! אנחנו האוזן הקשבת.. בנות לא אוהבות שהם מדברות לאוויר הם רוצות בנים שיקשיבו וייתנו חוות דעת והם רוצות תשובות שיספקו אותם... ככה שזה כבר תלוי בך ובאופי שלך.
    אם זאת פגישה ראשונית והשיחה עדיין לא גלויה אז תתחיל אתה לדבר סתם על דברים, אם אתם באותו גיל תתחיל לדבר על נושאים משותפים ולא משנה מה, אבל על תתקע על אותו נושא יותר מדיי! כי אז תיחשב בענייה כרדוד או מושפע .. בקיצור ולעניין בפעם הראשונה תיזום שיחות על הכל ומהשיחה הזאת תדע מה היא אוהבת ואז שהיא תתחיל לדבר תקשיב לה ותשתתף בשיחה וכמובן תן לה לדבר כי בטוח יש לה משהו להגיד על מה שהיא אוהבת
    ומשם תזרום אתה לא צריך לחשוב יותר מדיי פשוט תן לשיחה לזרום! כאילו אתה מדבר עם אחותך או עם בת דודה שלך או אנערף.. כולם בני אדם! לא צריכים להיות לחוצים!
    5. אתה מדבר פה הרבה על אהבה והדלקות אבל אני בכלל לא מוצא מישהי ולא מכיר שום בת! מה לעשות?
    ואתה חושב שאתה שאחותך או אמא שלך היא הבנות היחידות בעולם? כמה שאתה טועה...יש הרבה דגים בים , מכירים את המשפט? אז זה מתאים לבנים ולבנות.
    יש מלא בננות ובנים בעולם, לא הצלחתם עם אחת? למה אתם מרימים ידיים!? יש הרבההה ותאמינו לי שהרבה מחפשים כמוכם ויש גם את הביישנים שצריכים רק קצת לעזור אומץ ואז הם ייראו את עולם האהבה.
    איפה מוצאים בנות\בנים?
    מה שבטוח לא באנטרנט, אם אתם לא בני 20+ ואתם לא , אל תחיו באשליות חח.. אז האנטרנט לא ממש מקום טוב להכיר. המקומות ששם תמצאו בנות\בנים:
    1. מסיבות
    2. קניונים
    3. בית ספר
    4. חוגים אחרי בית ספר
    5. שכונה
    6. חברים\חברות של ידידים\ידידות.
    אל תתבישו לצאת ולהכיר זה רק יחזוק אותכם ויוציא אותכם מהבאסה הבאה:
    " אופפפ לכולם יש מישהו לאהוב ורק לי לא! ואני כל כך רוצה אבל פושט אין את מי..."
    אני יודע שיש הרבה כאלה ואם רק תזיזו את הראש שמאלה\ימינה תראו כמה אנשים כמוכם מחפשים מישהו לאהוב אבל הם נכנסו כל כך לבאסה שהם כבר לא רואים כלום חוץ מעצבות וככה תאמינו לי לא תכירו אף אחד!
    כי הוכח מדעית שכאשר עצובים אין אדרנלין בגוף, הגוף קורב והמצב הבריאותי מדרדר. לכן אל תתנו לעצמכם להכנס לבאסה רוצים להכיר אנשים ? תתחילו לקום בבוקר עם חיוך! אנשים אוהבים לראות ולהכיר אנשים שמחים ומחייכים , אנשים שואלים אותי לפעמים איך זה שכולם אוהבים אותך כל כך מה הקסם שלך? מה הקסם? אמממ.. לחייך? לחבק? לשמוח? לתת הרגשה טובה לבנאדם שאני מדבר איתו , להראות לו שממש אכפת לי ממנו! ואז תראו איך אותו\אותה אחד\אחת יתחילו לרכוש אליכם חיבה ותמיד להיות בסביבתכם, ולמה? כי אתם עושים לו טוב וגורמים לו גם לשמוח!

6. שאלה של אחד הכותבים בפורום:
    שלום, אני חדש פה ואני לומד בכיתה ט' ויש לי בעיה דיי גדולה.
    אף פעם לא ממש הייתה לי חברה, אמנם הייתה אך בגיל קטן. עכשיו - בכיתה ז' כאשר הגעתי לחטיבה התאהבתי באיזו ילדה שלומדת איתי עד היום בכיתה, מה שקרה שהפכתי להיות ידיד שלה עם הזמן. יש שיחשבו שזה מאוד מאוד דבילי לא לעשות שום צעד בכל-כך הרבה זמן (למרות שבתכלס ניסיתי) ואני מסכים איתם, אבל זה מה שקרה. בכל אופן אני חושב שהיא לא אוהבת אותי - ככה שזה היה דיי אבוד מההתחלה:\
    אשמח לקבל עצה או שתיים.
    תשובה ":
    אבוד?
    עבור הלאה!!! יש הרבה דגים בים? שמעת על המשפט הזה? אם לא הגיע הזמן שתכיר...
    הרבה ילדים בגיל שלך חוזרים על טעויות ומנסים במשך רוב שנותיהם בחטיבה ובתיכון לנסות להתחיל אם אותה ילדה שכבר ממזמן לא רוצה אותם אבל אם ממש נואשים וזה לא תורם להם .. זה רק מכניס אותם לבאסה ולחשוב שאין יותר בעולם.
    לכן הייתי ממליץ לך לעבור הלאה, כי יש עוד בנות בעולם, תעזוב אותה ותקדם הלאה תכיר בנות חדשות .. אם היא דוחה אותך זה אומר שהיא לא "האחת" שלך.. תמשיך לחפש בסוף אתה תמצא את האחת ואת המושלמת שלך והחצי השני שלך, אז תכבד את רצונה ותרפה... פשוט תעזוב..
    מקווה שהבנת, המון ב-ה-צ-ל-ח-ה גבר..
    מקווה שעזרתי לך

אזהרה-משרד הקופידונים קובע: קירבה לאנשים עצובים גורמת לכם להכנס לבאסה!

התרופה: חייכו תאהבו את עצמכם! ואז תאהבו את העולם! ואז העולם יאהב אותכם!

מדריך נוסף על אותו סגנון שנותן דוגמאות כיצד להתחיל עם בנות! 3 מצבים שקורים לכולם בחיי היום יום אז פשוט תאזרו אומץ וב-ה-צ-ל-ח-ה! =]

טוב אז שמעו,אני הולך יותר על הקטע המצחיק,אבל לפעמים לא חח
    מצב 1
    נגיד שאני רואה חבורת בנות שאני לא מכיר,אני פשוט נכנס ושואל כזה בתדהמה "מי אתן?! ואיפה הייתן כל הזמן"
    עכשיו חח או שהן יצחקו ואז אפשר לדעת שיהיה כיף איתן והן לא יבשות או שהן יבאסו אותך עוף מפה וכאלה
    עכשיו זה טוב שהן מעיפות אותך כי הם מילא לא שוות ת'זמן שלך.
    אח"כ אתם יודעים כזה מאיפה אתן והכל,ובינתיים מחפשים מישהי שאתם רוצים משם,וכשרואים שהיא מסתכלת מחייכים.
    תצחיק אותן כל הזמן אבל תחייך רק לזאת שאתה רוצה,כי אז היא תרגיש מיוחדת,למרות שכולן נהנות.

אח"כ שהשיחה כבר טובה וזה ואתה מגלה שהן מהאזור שלך,אל תתבייש לקחת מספר\מסנג'ר ממישהי מהן,כי הן ייתנו ועדיף לקחת מזאת שרצית
    דבר איתה קצת במסנג'ר תוסיף את כולן תתחבר אליהן ככה,ואז תקבע לצאת איתן ועם חברים שלך (מצב בנזונה)

שכולם נפגשים תדאג להגיד שלום לזאת שאתה רוצה קודם חח,אחכ לשאר ותדאג שתמיד תהיה לידה,ותדבר איתה כל הזמן..לאט לאט תישארו מאחור או שתשבו בצד (זה קורה לבד Oo) אם לא תהיה לכם פרטיות,יהיו פעמים אחרות.
    אני לא אגיד לכם מה צריך לעשות שאתם לבד עם מישהי בגלל שזה יהרוס,זה צריך לבוא לבד בלי שום שלבים..בלי שום רעיונות שצריך לזכור.

*חשוב תמיד בהתחלה להפגין אומץ,ולא להראות שאתה מתבייש..אפילו אם אתה כן.
    *להיות שנון זה אקסטרה
    מצב 2

אתה רואה מישהי..לבד

טוב אז קודם כל הולכים לידה כאילו בלי לשים לב,ואז אפשר להגיד משפט כמו "ראית מישהו עם בלה בלה בלה"
    היא בטח תגיד שלא חח במיוחד אם אתה ממציא,אז תגיד משפט כמו "אוחח לא משנה..היי תגידי מאיפה את"
    וככה תנהלו שיחה,שוב פעם יכול להיות שתקבלו ניפנוף על ההתחלה,שווה את זה.
    במהלך השיחה תנסו לנחש בת כמה היא או איזה כיתה היא,חח באמת תנסו לנחש,אם היא גדולה בשנה או קטנה בשנה זה בסדר גמור.!
    עכשיו,אם תהיו אמיצים חח-תבקשו מספר או מסנג'ר,בגלל שאתם צריכים ללכת(כן אה?) אם היא חמודה חח היא תתן.

*להיות שנון זה אקסטרה

מצב 3
    אתה מרגיש באיזי,ויש לידך בנות.

חח אני עושה את זה הרבה,אבל אולי כי זה מתאים לי.....
    אני עושה שטויות כאלה,כאילו להצחיק או לעצבן את החברים שלי...ושאני רואה שהן צוחקות אני שואל למה..
    או נגיד אני שר ואני רואה אותן מסתכלות אני מבקש שיצטרפו חח,הכי כיף שיש בנות שמשתפות פעולה...ויש.
    אח"כ שנרגעים קצת מדברים והכל לפי השיטות למעלה.......

------------------------
    נערך: (דאבל פוסט)
    ------------------------

האשכול מותאם לכל הגילאים!

טוב, לאחר שנתקלתי בהרבה הרבה הרבה אשכולות של המלצות למתנות, החלטתי לשים לזה סוף ולהקל פה על כולם!

באשכול זה ירוכזו כל המתנות שעלו לי בראשי וששמעתי מחברי הפורום והמלאכים הקטנים שפה, וכמובן ממני =], מאתרים אחרים ומבוחרים כמו אתר האהבה הישראלי...ושוב בעיקר מהידע שצברתי בנושא הזה מרוב שעניתי
    ועזרתי לכם, אז קנו מתנות ותהנו!

*האשכול מחולק לקטגוריות ככה שהוא מותאם לא רק לבני זוג אלא לכל בנאדם אהוב וקרוב שלנו, יש פה השקעה מרובה ולקח ל יהרבה זמן לעשות אותו, אז אני מקווה שאתם מעריכים את זה. [IMG]http://www.***********/images/smilies2/wink_5.gif[/IMG]

מתחילים... מתנות להורים, הצעות למתנות:
    לאמא:
    1. אלבום כזה, עם תמונות, וברכות שכתבו לה.. ולקנות מלא קרמים, פילינג, וכל מיני שטויות כאלה.. אפשר לקנות מלא בלונים ולשים בחדר, עם פרחים והמתנה עצמה.

2.דיסק מושקע עם מלא שירי "אמא".

3. בשמים, ביגוד , ספרים אהובים.

4. הצעה שלי, משהו שאמא שלי נורא אהבה, קח קופסא, חלק אותה ל3 תאים.

תא 1- שתפתח למקרה שהיא עצובה. שים בו מלא דברים מצחיקים/ יפים. דברים שהיא אוהבת (אמא שלי אוספת אבנים יפות, אז קניתי לה 2 אבנים כאלו שאין לה), בדיחות פרטיות.. תתפרע. אני אמרתי לאמא שלי שכשהיא פותחת את התא הזה היא חייבת לעצום עיניים ולבחור רק פריט אחד, ככה שתהיה לה הפתעה כל פעם מחדש.

תא 2- כשהיא מתגעגעת- שים אלבום תמונות, מעטפה, עט, בולים, מעטפות.. תמשיך להתפרע.. [IMG]http://www.***********/images/smilies2/whistle.gif[/IMG]

תא 3- כשהיא חולה- שים שם כדור אקמול, מתכוני בריאות, גרגירים לאמבטיה, כל מה שנראה לך מתאים.. דברים מפנקים.

כמובן, שאתה יכול לשנות את התאים, להוסיף, להחסיר.. מה שמתאים לאמא שלך.
    לכל תא יש מכסה משל עצמו (אפקט ההפתעה..) קשט את הקופסא, כתוב ברכה יפה ויש לך אחלה מתנה. זאת המתנה הכי טובה שנתתי לה, וזאת גם מתנה שימושית שנמשכת לאורך הרבה מאוד זמן.
    לא צריך 500 שקל כדי להשקיע באמא שלך [IMG]http://www.***********/images/smilies2/wink.gif[/IMG]

לאבא:
    1.ביגוד

2. ג'אדטים

3. ספרים

4. התאמה לתחביב.

5. שעון יוקרתי, חפשו באתר ZAP שעונים casio יש ב-100 -200 ש"ח אחלה שעונים יוקרתיים.

לבנות- מתנות לחבר [בן זוג]:

1. רוצים משהו מקורי באמת לבן הזוג, רוצים לקנות לו משהו שיאהב? הנה אתר מצוין עם מבחר מתנות מקוריות לבחירה לגבר: [אורח נכבד, אינך יכול לצפות בקישורים לפני שתירשם לפורום בלחיצה כאן]

2. דיסק עם שירים + מכתב מהלב (כן גם בנים אוהבים לקרוא שאוהבים אותם וחולמים עליהם בלילה[IMG]http://www.***********/images/smilies2/wink_5.gif[/IMG] )

3. בושם איכותי. לדוג': [אורח נכבד, אינך יכול לצפות בקישורים לפני שתירשם לפורום בלחיצה כאן]

4. מדליון זהב לאיש זהב- יש לכם חבר מצטיין? צ'פרו אותו במדליה! (מקורי ביותר וגם זול)- [אורח נכבד, אינך יכול לצפות בקישורים לפני שתירשם לפורום בלחיצה כאן]

5. למשקיענים- תמונות ממוסגרות ומעצובות עם תמונות, מראות וברכות עם הקדשות ממש מושקעות: [אורח נכבד, אינך יכול לצפות בקישורים לפני שתירשם לפורום בלחיצה כאן] כנסו למתנות לגבר ולאישה.

6. טוב זה לממש רציניים וליותר מבוססים כלכלית ושהולכים בגדול עם האהבה (כמוני [IMG]http://www.***********/images/smilies2/tongue.gif[/IMG] ) הנה האתר הסודי שלי, אל תגלו לאף אחד! [אורח נכבד, אינך יכול לצפות בקישורים לפני שתירשם לפורום בלחיצה כאן] לבנים ובנות.

לבנים- מתנות לחברה [בת זוג] : [/

1. שרשרת עם לב מזהב ויהלומים בתוך הלב

2. הלב השבור לשניים שכל אחד עונד חצי עם השם או האות של האדם השני.

3. חדר בלונים- יאללה רומנטיקנים להכנס לפעולה: שימו עלים של ורדים אדומים בצידי המדרגות עד לדלת הכל מקושט בכל הבניין עד לכניסה של הבית.
    ובתוך הבית 30 זרים פרחוניים לבנים ו ורודים (או הצבעים האוהבים עליה).[/font]
    בתוך החדר שלה למלא אותו פוול בלונים שממש לא יהיה מקום לזוז ובכל בלון יהיה רשום את השם שלי ושלה... רבותיי זה רומנטיקה, והיא שלכם... :biggrin:
    .

4. חוטיני / דובי / זר ורדים - החוטיני לא מומלץ לבנות מתחת לגיל 15...

5. בושם בעטיפת מתנה ככה כאילו דובי קטן מחזיק את זה ולהביא לה.

6. קופסא בצורת לב עם מלא שוקולדים בפנים ודובי וכיתוב:" את הדבר הכי מתוק בעולם" או "עד שהכרתי אותך הייתי בטוח שהשוקולד זה הדבר הכי מתוק בעולם.." - מומלץ, נוסה ע"י (קופידון) על אינספור בנות בהצלחה חח..

7. מחזיק מפתחות בצורת לב עם חריטה עליו (משפט שלכם, קטע מהשיר שלכם, התאריך שלכם וכו...

8. קופסא ובה שוקולדים מכל מיני סוגים + ברכה\ שיר רומנטי שכתבתם ולא חסרים פה כותבי שירים לפי מה ששמתי לב ..

9. רכיבה על סוסים לאור השקיעה + אופציית ארוחה.
    הערה: אם אתם הולכים על זה אז תמיד אפשר למצוא עסקאות יותר משתלמות באינטרנט. ודבר שני, עדיף שתבקשו שהם לא יביאו שוקולדים ויין – אלא תביאו בעצמכם. הם מביאים מנה ממש קטנה – ויקרה. סתם, חבל. תביאו בתיק גב [אורח נכבד, אינך יכול לצפות בקישורים לפני שתירשם לפורום בלחיצה כאן]
    מתנות למי שנוסע לטיול (+רעיונות למכתבי טיסה):

1. מחזיק מפתחות כדור הארץ ואיזה לב/בובה וכיתוב: "לא משנה איפה תהיי הלב שלך תמיד איתי.

2. מצפן עם חריטה: "שלא תשכח את הדרך הבייתה"

3. מכתב דוגמא לטיסה:
    לחברה שלי, צירפתי דף של מכתב שנכתב כאילו מהכלב שלה! לא, יודע... בא לי לראש.משהו בסגנון של:

"ואני אתגעגע לטיולים הארוכים שעשינו ביחד... כלומר, אני טיילתי, את רצת אחריי... ואז היינו חוזרים הבייתה והיית נותנת לי אוכל... אוכל טעים כזה... בטעם עוף! הממ... עכשיו פתאום אני רעב... אני מת לאכול... מזמן כבר לא אכלתי משהו... איפה הייתי? אהה, כן. אז, אני אתגעגע אלייך..."
    רישמו משהו בעל חוש הומור מצחיק שיזכיר אותכם, משהו מרגש מהלב שיגרום לה להתגעגע [IMG]http://www.***********/images/smilies2/wink_5.gif[/IMG]

מתנות לצבא(גיוס/שחרור/למפקד):

1. משטח לחימום כוס השתייה בחיבור, תריצו בחיפוש באנטרנט זה זול.
    2. שעון קיר, שברקע תמונה משותפת שלכם - וכיתוב: "חושבת עליך כל הזמן..."

3. שעון קיר, שברקע תמונה של חוף אקזוטי וכיתוב: "הגיע הזמן להשתחרר..."

4. כמה בירות של גולדסטאר וכיתוב גדול של "תשתחרר, גבר!"

ב-ה-צ-ל-חה לכולם בבחירת המתנה המושלמת!
    יש לי עוד רעיונות ודברים למתנות..הבעיה שאין לי כוח כבר ישבתי מספיק זמן על האשכול הזה... מחר יתווספו דברים חדשים! אז יש למה לחכות....
    נערך לאחרונה על ידי almog075; 4.10.08 בשעה 21:29.
    מפקח פורום אנשים וחברה לשעבר

רוטרים
    46

תגובה להודעה: שאלות ותשבות+מדריכים+שרים הכול בפנים!!!!

המדריך לגבר, כל מה שאתם צריכים....
    הרבה אנשים פה לא יודעים איך להיתנהג בדייט ראשוני,מה לעשות,איך להיתנהג וכו'
    אנא קראו את המדריך הזה!
    הוא יעזור לכם בחיים עם הבנות ואתם תרגישו את זה בצורה משמעותית!
    אז..לעבודה!
    עצות לזכות בליבה
    אביר על סוס לבן שיודע להקשיב, בוכה כשצריך ונותן דרור לתחושותיו ולרגשותיו ?
    או גבר מסוקס מלא באגו ,הטיפוס המאצ'ו שחוזר בכל ערב אל המערה שלו?!
    שני טיפוסים אלו מתארים טיפוסים שונים של גברים אליהם נשים נמשכות,
    אז מה הן באמת מחפשות?
    השאלה הנצחית בפניה עומדים גברים עוד מימי קדם:
    מה יכבוש את ליבה?
    האם היא מחפשת את הגבר הרגיש שיודע להזיל דמעה מדי פעם ויעשיר את נשמתה
    או שמא היא מחפשת את הגבר מלא הטסטוסטרון שימשוך אותה מהשערות למערה?
    משיכה היא דבר מוזר אבל לא צריך להשאיר הכל למזל כשאפשר לעזור לו.
    הבאנו לכם כמה עצות שיעזרו לכם ללכוד את ליבה של בחירת ליבכם:
    1. קבלו את העצה של אריסטו
    החוק הראשון בכל דרמה זה להתחיל בקטן ועל זה לבנות את ההתרחשויות עד לשיא. הכוונה בפשטות :
    אל תמלאו את הבחורה בפרחים כבר בפגישה הראשונה.
    גם פרח בודד יבהיר את כוונותיכם הרומנטיות מבלי לגרום לה להתקפים של קוצר נשימה.
    2. השאירו משהו לעצמכם
    נשים אוהבות מסתוריות. רק תחשבו בשקט "יש לי סוד" והיא כבר תראה את זה עליכם.
    אין צורך לשקר לה, עליכם פשוט לשמור לעצמכם כמה דברים שאתם יודעים שיעניינו אותה ולתת לה לנסות לגלות את הדברים הללו בעצמה.
    זה יוסיף למשיכה שלה אליכם.
    3. הראו בטחון עצמי
    תמיד תבואו עם תוכנית, אפילו אם אתם צריכים לשנות אותה בהמשך לפי המצב.
    ספרו לה על המסעדה הנהדרת אליה אתם הולכים ומה הכי כדאי להזמין שם, אך אל תזמינו במקומה. היו מתחשבים.
    4. הראו שאתם פגיעים
    אין דבר יותר סקסי מגבר גדול שבוכה.
    כוח המשולב עם עדינות שולח מסר שנתפס כחיובי ביותר בפסיכולוגיה של הנשים.
    ראו את הקופים, כשקוף אחר פולש לשטח שלהם הם מיד קופצים עליו במגמה להרוג,
    אך מיד אחר כך הם חוזרים אל הקופה מחפשים ומנקים אותה מקינים.
    5. השארו בזכרונה
    השאירו לה מתנות קטנות במקומות שונים שיזכירו לה אותכם ואת הבילויים המשותפים שלכם יחד.
    ככה תחרטו בזכרונה ואולי גם בליבה!
    6. פנקו אותה
    שחקו לה בשיער ולטפו אותה המון.
    בנות אוהבות כשמשחקים להן בשיער ומפנקים אותם.
    אבל אל תשכחו להיות עדינים
    אין דבר יותר פתטי מגבר שמנסה לשחרר את השעון שלו מהשיער של עלמת החן שלו
    תוך שמיעת זעקות שבר מכיוונה...... זה בהחלט לא הרושם שאתם רוצים להשאיר!
    7. הראו חיבה כלפיה
    אל תיהיו דגים, בנות מחפשות חום ואהבה אם הם היו מחפשות דגים הם היו הולכות לים לא?
    נשקו אותה, נשיקות עדינות וקטנות, תנו לה חיבוק דוב מלא באהבה וחום , שתרגיש עטופה באהבה!
    רק אל תחנקו אותה.. הייי היי! היא גם בנאדם גם היא צריכה חמצן לנשום....
    8. תראו קצת קנאה
    זה בריא קצת לקנא, זה מה שמכניס קצת פלפל ליחסים, מעורר אותם מחדש כשהיא מקנאה אתה יודע שיש אהבה!
    לא יותר מידי לקנא גם בקנאה יש גבולות שלא כדאי לעבור אותם....
    9. טלפונים
    תתקשרו אליה, תשאירו לה הודעות מרגשות שיגרמו לה להזיל דמעה ושחיוך מתוק יעלה על שפתיה!
    כמובן שאין להתקשר מעל ומעבר לטלפונים היומיים הרגילים כי אז אתה יכול למצוא את עצמך עם צו הרחקה של מטריד טלפוני...!
    10. יסודות
    ראיתם פעם בנין שבונים? החלק הכי חשוב הוא היסודות, שבו משקיעים את הכי הרבה זמן ומאמץ.
    אם אתם מעונינים, אז באמת תנו מכל הלב והשקיעו את הכול, אל תשקרו.
    קשר שהבסיס שלו נבנה על שקר, חוסר כנות, משחקים מטופשים ואי אמון נועד להיהרס ולפגוע.
    11. הדברים הקטנים
    תחמיאו לה על הדברים הקטנים כמו השיער שלה כמה שהוא יפה הנעלים הציפורנים...
    ככה תראו לה שאתם שמים לב לכל הפרטים ולא רק למחשוף שהיא הגיע איתו
    נשים אוהבות גברים ששמים לב לדברים הקטנים שלא תמיד בולטים בשטח .
    ---רגע לפני---
    רגע לפני שאתה פונה להתחיל עם בחורה, אתה לפתע מוצא עצמך מלווה ברגשות מעורבים של חשש ואף לעיתים אפוף בחוסר אופטימיות ובהערכה עצמית נמוכה לגבי עצמך.
    החרדה שלנו נגרמת כתוצאה מהמחשבות השליליות שאנו ממהרים לחשוב עליהן.
    מחשבות הן דבר מאוד מהיר והן משפיעות על הרגשות שלנו ברמה שלא נוכל לתאר, וזאת אפילו מבלי שנשים לב.
    לכן, לפני שאתה מנסה לעשות צעד, חשוב עם עצמך.. ולמד לסנן את המחשבות השליליות שחומקות אוטומאטית אל תוך קו מחשבתך..
    ולמד שהמטרה היא שבזמן אמת תוכל לזהות את המחשבות והתחושות השליליות ותאמר לעצמך במקומן את המחשבות החיוביות, הנכונות והמתאימות לך.
    חשוב מאוד שתאמין במחשבות החיוביות שתשנן לעצמך, ולא סתם תזרוק לעצמך משפטים אופטימיים כשמראש אתה לא נותן להם צ'אנס לחלחל לאמונתך.
    באמצעות יישום גישה זו, תביא לעצמך עם הזמן יכולת גדולה יותר של זיהוי המחשבות השליליות ותביא להקטנתן ואף לביטולן לחלוטין, וכל זאת בהתאם להשפעת החרדות שלך עליך.
    לדוגמא, כאשר ברצונך להתחיל לדבר עם בחורה במטרה לקבל את מספר הטלפון שלה, אתה לפתע מוצא עצמך מלווה בהמון תחושות שליליות וחושב אוטומאטית על מצבים שליליים שעלולים לקרות עצם המגע שלך עם אותה אובייקט מתבקש.

להלן מספר מצבים שליליים אליהם אתה עלול להגיע ולצידם מחשבות חיוביות שכדאי לקבל.
    לעיתים כשאנו נמצאים בחרדות ובבישנות ובחוסר אמונה לגבי היכולת של עצמנו אנחנו מוצאים עצמנו מגמגמים. כתוצאה מכך המחשבות האוטומאטיות הראשונות שחודרות לקו מחשבתנו הם, "אוי ואבוי, עכשיו היא תחשוב שאני אידיוט!", "היא בטח תחשוב שאני טיפש ויותר גרוע מזה.. אפילו מוזר?!" והפחד הכי גדול "ואם היא תצחק עלי...?!" מחשבות כאלה לא תורמות לך בכלל ועוד במיוחד כשאתה נמצא בזמן אמת ומנסה לעשות צעד להתחיל עם הבחורה שאיתרה נפשך. החששות האלה יכולים לגרום לך לחשוב שהבחורה עלולה להסיק שאתה לא יודע לנהל שיחה ולא בטוח בעצמך בכלל.
    הדרך החיובית כשאתה נמצא במצב כזה היא ישירות לאתר את המחשבות החיוביות ולהגיד לעצמך שאם הבחורה אכן נחמדה ומתאימה לך, היא לא תראה את עצם הגימגום שלך והביישנות שלך כדבר שלילי (ותיתן לשליליות משקל כבד) אלא תראה בכך דבר חיובי!
    כשנמצאים במצב של מבוכה ורצון להרשים את הבחורה, תמיד חושבים על השאלה הבאה "מה נשאל כעת?!" ,"ואם לא יהיה לי מה להגיד עכשיו?!", במצב הזה אתה מתוח כמו קפיץ, מנסה להרשים את הבחורה כל משך השיחה ולעיתים זה לא יוצא לך כל כך טוב.. יש דבר חשוב שצריך להפנים, לא תמיד חייב שיהיה לך מה להגיד בכדי שאתה תתחבב על ידה, גם לא להגיד משפט אחרי 10 שניות של שקט לא יגרום לה לברוח ולחשוב שאתה מטומטם. הפנם מחשבות חיוביות כגון אני מניח שהיא יכולה לראות שאני קצת מתרגש ומתבייש, לכן היא יכולה להבין שאני לא במיטבי ושהשיחות קצת יצאו מאולצות ומגומגמות..בוודא י היא תוכל להבין אותי יותר משום שהיא אולי כבר היתה במצבים כאלה, לכן סביר להניח שהיא לא תחשוב עלי דברים שליליים כל עוד הייתי במצב של מבוכה, לחץ וביישנות.
    גברים מוצאים את עצמם בתחושה של "ואם היא תחשוב שאני מתחיל איתה ואז לא תרצה להמשיך לדבר איתי!?", מה שאתם לא מבינים זה שכל עוד ובחור זר ניגש לבחורה, הרי שזה מובן מאליו לבחורה שאתה מנסה להתחיל איתה ולא מנסה להיות רק "ידיד" שלה.. בכל אופן, כשאתה ניגש לבחורה ונתקף במחשבות שליליות ובפחדים של "ואם היא לא תרצה..?" , "ואם היא תדחה אותי מה יהיה איתי אז?!" התחושות החיוביות שאתה צריך להפנים במצב הזה הן שגם אתה היית לפחות פעם אחת בחייך (אם לא מיליון פעם) במצב שדיברת עם בחורה והרגשת שלא בא לך להמשיך לשתף פעולה ולדבר איתה בניגוד לרצונך. לכן, אמור לעצמך שאם האובייקט שבחרת רומזת לך בעדינות (או אולי אפילו היית מקווה וזה היה עדין), זאת זכותה המלאה לבחור בכך. אני לא אכריח אותה כמו שלא הייתי רוצה שיכריחו אותי. ויאללה להמשיך לבחורה הבאה!
    חוסר ניסיון של גבר אף הוא לעיתים תופס מרכז גדול בתחושות השליליות המלוות גברים. "בטח היא תראה שאני לחוץ ותבין שאני חסר ניסיון ולכן תסמן עלי איקס כבר מעכשיו!", "אולי היא תסיק שחוסר הניסיון שלי מעיד על כך שמשהו לא בסדר בי..". נכון, זה מלחיץ, אך מה שאתה לא יודע הוא שבחורה תעדיף בחור חסר ניסיון על פני בחור עשיר ניסיון שכל שני וחמישי מחליף בחורה. והיה והיא חושבת שאתה מוזר.. מדוע שמחשבה של אדם זר צריכה להשפיע עליך ולאכזב אותך?! הרי היא לא מכירה אותך.. תחשוש יותר כשאדם שכ-ן מכיר אותך חושב שאתה מוזר.
    ולבסוף, הגעת לשלב של שאילת השאלה -"אפשר לקבל את הטלפון שלך??"..
    אחרי שבחנת את השיחה, חקרת איך היא מגיבה לכל מילה קטנה שהוצאת מהפה, שמת לב אם היא לועגת לך או לא.. רק אז תוכל לדעת אם כדאי בכלל לשאול את השאלה. בוודאי שבמשך כל השיחה חיכית לזמן המתאים לשאלה ופחדת שבכלל לא תגיע לרגע הזה והיא כבר תנפנף אותך עד אז!
    אם הכל עבר בשלום והיא נחמדה וחביבה וזורמת איתך ומצאת לנכון שהיא מתאימה לך.. תשאל אותה בביטחון ואל תחשוב על מחשבות שליליות כי לבסוף ההפסד יהיה רק שלך ואתה תהיה בתחושה של "ואם כן הייתי שואל?! מה היה יכול להיות אז?"
    אז תפסיק לחשוב על "ואם .. ואם.. ואם.." אם היא תענה בחיוב אז נחמד לך עברת את "המבחן" של עצמך בהצלחה! ואם לא... אז היא פשוט לא מתאימה לך!

------------------------
    ------------------------

---עצות---
    רבים יטעו לחשוב, שמראה מושלם ומכונית מהדגם המובחר ביותר הם אלה שיביאו להם את תשומת הלב מהמין היפה..
    תתפלא לדעת, שישנן נשים רבות שיעדיפו לבחור בך-גבר ממוצע לחלוטין-כזה שבטן קטנה מתחילה לצמוח והשיער מתחיל לברוח וליבו רק רוצה לפרוח..
    אז אם אתה רחוק מלהיות כפילו של בראד פיט, אל דאגה ! גם אתה תוכל למצוא את האהבה!
    להלן 10 עצות שיעזרו לך לזכות בחיבתה של בחירתך..
    1. הקשב לה כשהיא מדברת. בחורה תשים לב אם אתה לא באמת מקשיב לה וסתם אומר לה כל שניה "כן...כן..." בחורה אוהבת לדעת שהקשבת לה, אנחנו ממליצים לך לזכור דברים שהיא אומרת ובזמן מתאים להעלות אותם בשיחה.. היא תראה שהקשבת לה וזה בהחלט ייתן לך נקודות אצלה.
    2. תהיה שם כשצריך. בחורות אוהבות לדבר ולספר על עצמן ולפרוק את יגונם.. זה לא אומר שהיא רוצה שתהיה הפסיכולוג שלה ושתייעץ לה מה לעשות.. אלא שפשוט תהיה נוכח. זה כבר ייתן לה את השלווה שהיא צריכה. אנחנו אומרים, היא תודה לך מאוד אפילו אם לא הוצאת מילה מהפה.
    3. עמוד בזמנים. אם הכרת בחורה ואתה צריך להתקשר אליה, אל תחכה שבוע בשביל להרים טלפון! הראה רצינות.. אנחנו אומרים, זמנים הם גורם מכריע מאוד בקשר מבחינתה של בחורה. ואם אמרת "אני אתקשר אליך הערב.." אז באמת תתקשר ואל תיתן לה לחכות לשיחה.. זה יכול להוות לך מכשול בהמשך.
    4. שתף אותה במה שקורה לך. בחורה צריכה לדעת מה קורה עם הגבר שלה.. היא לא אוהבת לא לדעת איך כל התמונה נראית.. אנחנו אומרים, ספר לה איך עבר יומך ומה גרם לך לקריזה שחטפת לפני חצי שעה.. בחורות צריכות להרגיש שאתה צריך אותן ושהיא הראשונה שאתה תחשוב לספר לה עליך.
    5. הצע לה להשתתף בדברים שאתה אוהב לעשות. אתה מתכנן יציאה עם כל החברים למשחק חשוב של כדורגל. אתה מודע לכך שהבחורה שלך לא יכולה לסבול את המשחק הזה ושאין מצב שהיא תבוא לראות אותו עם חבורת גברים נלהבים.. אנחנו אומרים, שזה הרגע להציע לה להצטרף אליכם ולעשות אותה הכי מאושרת שיש! היא- תסרב להצטרף ואתה- תוכל ללכת למשחק מרוצה מעצמך שהרווחת עוד כמה נקודות אצלה.
    6. תחמיא לה כשצריך. שים לב לשינויים שהיא עושה בעצמה. בחורות אוהבות לשנות ולגוון.. אם זאת תסרוקת חדשה ואם זאת מלתחה חדשה לארון.. אנחנו אומרים, דע ליידע אותה ששמת לב בשינוי הספציפי שהיא עשתה ולהחמיא לה עד כמה שהיא נראית מצוין באותו מכנס שחור צמוד חדש שהיא קנתה לעצמה. ואם היא לא נראית מצוין.. אתה תמיד יכול להגיד לה שהיא נראית נהדר!
    7. דע להודות כשאתה טועה. בחורות אוהבות לבחון איך אתה מסתדר במצבים בהם אתה טועה.. היא תמיד תשמח לדעת שהיה לך את הכבוד והיכולת להוריד את הכובע ולהודות במשגך. היא תעריך אותך יותר על כך ותראה בזה מעלה נוספת באישיותך.אנחנו אומרים, מבחינתה זה גבר אמיתי!
    8. סבלנות, סבלנות ועוד הרבה סבלנות. מכירים את המשפט "אנחנו לא קצת גולשים?!" .. כשבחורות מספרות לך משהו הן אוהבות להרבות בפרטים לא נחוצים ולשכוח להגיע לעיקר... אנחנו אומרים, אל תעיר לה על כך מבחינתה כל פרט הוא חשוב!
    9. בנות אחרות מחוץ לתחום?! אנחנו אומרים, להיות עם בחורה לא אומר שאתה צריך לשכוח מקיומן של נשים אחרות... אבל עם זאת, דוגלים בטאקטיות! בחורה שאיתך תשים לב אם אתה לוטש במבטים בחורה שעברה על פניכם ברחוב.. יש לה חוש שישי!!!-תלמד לקחת את זה בחשבון! כשאתה איתה תקדיש את כל תשומת הלב אליה ולא ליפיופה שמעבר לרחוב. כשאתה לא איתה תשטוף את העניים כמה שתרצה.. אבל זכור דבר אחד חשוב: "לראות אבל לא לגעת!".
    10. האוכל של אמא שלה פשוט מדהים!!! מדהים!!! אתה מתיישב לארוחה משפחתית ראשונה עם המשפחה שלה ולהפתעתך (או לצערך), האוכל לא משתווה כלל וכלל למטעמיה של אמא סוניה המקסימה שלך. אנחנו אומרים, תבלע בשקט ותחמיא לה על המעדנים! האמא תהיה מאושרת והבת עוד יותר. באותה נקודה של התא המשפחתי.. זכור! –האבא תמיד צודק

כעט,נעבור לדברים שאסור להגיד בפגישה ראשונה!(רק אם אתה לא מכיר את הבחורה)

1. "איכפת לך להזדרז? יש לי עוד דייט אחר כך"
    2. "אה, חשבתי שאת משלמת"
    3. "תזכרי שאת משלמת בפעם הבאה"
    4. "השמלה שלך מהממת. יש לי גם אחת כזאת בארון"
    5. "וואו, איך אני מתגעגעת פתאום לאקס שלי"
    6. "זאת הדירה שלי, אבל אל תשברי כלום - אחרת תצטרכי לשלם על זה"
    7. למלצרית: "אני יכול לקבל את הטלפון שלך?"
    8. "בדיוק היום החלטתי להפסיק לגלח את בית השחי שלי"
    9. "סליחה על האיחור. עצרתי שנייה לקנות קונדומים"
    10. "פצצות, אחותי. בדיוק עולה לי"
    11. "איזה בעסה, בדיוק יורד לי"
    12. "את תמיד מתלבשת ככה?"
    13. "אני צריך לקום מוקדם מחר"
    14. "יש לי פגישה על הבוקר עם קצין המבחן שלי"
    15. "אני בתקופה של התנזרות ממין"
    16. "איזה קטע, גם האקסית שלי שותה את המשקה הזה"
    17. "מצטער, לא הצלחתי למצוא בייביסיטר"
    18. "הבושם שלך עושה לי לא טוב"
    19. "לא מת על השם שלך"
    20. "אין לך משהו יותר מעניין לדבר עליו
    21. "יש לך כמה אלפיות להלוות לי? אני במינוס היסטרי"
    22. "תנסי שנייה לשים את הפאה הזאת"
    23. "אני בשוק שאני מחזיק מעמד איתך יותר משעה"
    24. "אולי תפסיקי לעשן?"
    25. "שמעת פעם על דיאטה?"
    26. "תגידי, הריח הזה בא ממך?"
    27. "בואנה, יש לך תיאבון בריא, הא?"
    28. "אני בדרך כלל יוצא רק עם דוגמניות"
    29. "את מהאיי.סי.קיו או משירותי הליווי?"
    30. "אני לא מאמין באורגזמה נשית"
    31. "חברים שלי צריכים להגיע כל רגע"
    32. "וואו, לא האמנתי שמישהי אי פעם תצא איתי"
    33. "הייתי הילד הכי דחוי בבית ספר"
    34. "הייתי הילד הכי מכוער בשכבה"
    35. "סיפרתי לך על הניתוח שעברתי בגב?"
    36. "את גם מהדפוקות האלה של סלט ודיאט?"
    37. "את מאוד מזכירה לי את אמא שלי"
    38. "אני צריך ללכת. עוד מעט מתחיל ’מסע בין כוכבים’ בטלוויזיה"
    39. "מה, את צופה בפורנו? איזה מגעילה"
    40. "האקסית שלי היא המוצצת הכי טובה בעולם"
    41. "תכירי, זאת אמא שלי"
    42. "אני מאוד מאמין במערכות יחסים פתוחות"
    43. "הייתה לי חברה עד לפני יומיים. העפתי אותה קיבינימאט"
    44. "מה זאת אומרת - את לא בולעת?"
    45. "תגידי, זה סיליקון?"
    46. "תגיד, זה הכל?"
    47. "בואנה, אני כבר שבועיים מת להיכנס למקלחת"
    48. "תכירי, זה מוקי, הכלב שלי. אני עושה איתו הכל. הכל!"
    49. "אני בדיכאון. אתמול נפרדתי מבת דודה שלי אחרי קשר של שנתיים"
    50. "אני בהריון מאבא שלי"

51. "אני מקווה שאת לא מאלה שאוהבות להתחבק אחרי הזיון"

52. "הדייט לא הולך משהו, הא?"

53. "תראי את זאת, רק אתמול זיינתי אותה"

54. "את חייבת לראות מה צמח לי על הרגל"

55. "יש לך תמונות של החברות שלך?"

56. "תסלחי לי שנייה, אני הולך לשירותים לאונן"

57. "אם הפעם הדייט לא הולך - אני חותך וורידים"

58. "תגידי, ידעת שאפשר להשיג זונה בפחות מ-50 ש"ח?"

59. "פסוריאזיס, מכירה?"

60. "בואנה, המרק הזה הולך לעשות לי גזים בלילה"

61. "אני הולכת שנייה לשירותים לשים משחה נגד פטרייה בנרתיק"

62. "אני מקווה שתצדיקי את השמועות עלייך"

63. "וואלה, כבר שש שנים לא זיינתי"

64. "אני לא מאמין בקונדומים"

65. "הפסיכיאטר שלי אמר שמצבי השתפר פלאים מאז הפרוזאק"

66. "סליחה על האיחור, בדיוק הסרתי את הפיטמה השלישית שלי"

67. "סליחה על האיחור, בדיוק עברתי ניתוח לשינוי מין"

68. "סליחה על האיחור, לקח לכלב שלי הרבה זמן לגמור"

69. "סליחה על האיחור, לקח לי שעה לאחות את הוורידים"

70. "בטלפון אמרת שאת יפה"

71. "אני מה זה מתגעגעת לדובי גל. היה לנו כל כך טוב ביחד"

72. "למה לא אמרת לי מראש שאני לא יכול להישאר לישון?"

73. "אני מקווה שלא שכחת להביא מגבת"

74. "אני הולכת שנייה לשירותים. אני חייבת לשלשל"

75. "הקרחת? זה בגלל הכינים"

76. "הרבה יותר כיף לי איתך כאן מאשר ב’שלוותא’"

77. אכפת לך שנשב בפנים? אני פוחד שהפיאה תעוף לי"

78. "השתתפת פעם באונס קבוצתי?"

79. "איך אתה דומה לסבתא שלי"

80. "רוצה שאני אראה לך איך אני מזיז את האוזניים?"

81. "תסלחי לי, אני חייב לרוץ להניח מטען בנתניה"

82. "נעים מאוד. אני צביקה פיק"

83. "מה, לא הבאת איתך אוכל מהבית?"

84. "בואנה, את חייבת לעשות משהו עם החצ’קון הזה"

85. "בא לך איזה לאפה טובה עם עמבה?"

86. "ההורים לא מרשים לי לחזור אחרי תשע"

87. "תיזהרי לא להתיישב על החבר הדימיוני שלי"

88. "תגידי, יצא לך כבר לראות את ’שגול אותי דוקטור’?"

89. “שימי לב לתחת של המלצר הזה"

90. "תסלח לי שנייה, אני רגילה להקיא אחרי האוכל"

91. "לא אמרת שאת באה עם חברה שלך?"

92. "אל תשתי יותר מדי. זה דוחה בעיניי"

93. "קניתי לנו זוג כרטיסים לשלמה ארצי"

94. "תזדרזי. המונית שלך כבר למטה"

95. "על נטוראפיל שמעת?"

96. "אל תדאג - חודש איתי ואני קונה לך בגדים של אנשים נורמליים"

97. "כל הכבוד לך על האומץ לצאת ככה מהבית"

98. "יש לך טלק?"

99. "אני אוהב אותך"

רוטרים
    46

וכעט,איך להתחיל קשר על בסיס טוב.

הכרתם מישהי ויצאתם כמה פעמים ,
    בכל פעם שאתם רואים אותה הלב שלכם פועם בחוזקה ויש לכם תחושה של פרפרים בבטן .
    החיוך פשוט לא נמחק מעל פניכם- זאת אהבה! מכאן הדרך לקשר טוב רק מתחילה......

1. הגבול הדק בין אמת לשקר-

בשביל להתחיל את הקשר ברגל ימין צריך לבוא בגישה של כנות ונכונות להצליח ולהרים את הקשר,
    לעיתים אנו נוטים לשקר שקרים לבנים קטנים על מנת לעורר בצד השני את התעניינותו .
    שקרים אלו בדרך כלל לא פוגעים אך יש להם נטיה לפגוע,
    הגבול בין האמת לשקר דק ביותר וקשר המתבסס בהתחלה על שקרים (גם אם קטנים)
    הוא קשר שמהרגע הראשון נועד לכישלון לכן הצעד הראשון לקשר בריא היא האמת!

2. רגשות או לא להיות

יש כאלה שמפחדים מהבעת רגשות
    ויש כאלה שאוהבים את הפגנת הרגשות כלפי האחר כך הם מרגישים חמים יותר ורצויים.
    בתחילת קשר על מנת לא להפחיד את הצד השני יש לרמוז בעדינות רבה איך אתם מרגישים .
    זאת מכיוון שיש לאנשים רבים נטייה להסתגר בתוך עצמם ופשוט לברוח מהרגשותיהם מהפחד שהפרטנר שמולם אינו מרגיש כמוהם.

3. חיוכים
    פשוט לחייך ולהיות מאושרים שמצאת את החצי השני שלכם,
    כי לכל אחד יש רק חצי אחר שמתאים לו!
    אז אם כבר מצאתם את החצי שלכם פשוט תחייכו ותיהיו מאושרים .
    אל תבזבזו את הזמן בריבים מיותרים פשוט תאהבו ותיהיו אתם!

לפני הפגישה!

יש לך פגישה ואתה רוצה להרשים את הבחורה ממבט ראשון..
    להלן מספר עצות בסיסיות להשגת המטרה.
    1. מקלחת.
    כנס למקלחת ארוכה עם שלל ניחוחות נעימים. התקרצף על מנת שהריח ישאר לאורך זמן.
    גילוח(לגדולים שבינינו) -אם מתאים לך מראה חלק אז לך עליו.. אך אם מתאים לך עוד יותר מראה הגבר המסוקס זה יהיה אפילו מומלץ.
    זאת כמובן על פי התאמה ללבושך.
    אם בחרת במראה הקצת יותר אלגנטי היה חלק ואם בחרת במראה הקצת יותר משוחרר תוכל להשאיר זיפים קטנטנים.
    לא לשכוח דאודורנט! זיעה לא כל כך תחמיא לך ובמיוחד לא על ההתחלה.
    בושם.. אל תתקמצן בהתזות של הבושם המשגע שלך!!!
    בושם של גברים יכול לשגע בחורות!!! -יתרון בשבילך חיסרון בשבילנו (בנות).
    צחצח שיניים, שתה משקה מתוק ולעס מסטיק מתוק.

2. בגדים.
    בחר לך את הבגדים שיחמיאו לך להיראות מרשים ממבט ראשון .
    אל תהיה שלומפר אבל יחד עם זאת אל תהיה יותר מידי אלגנט.
    לפעמים הפשטות במראה של הגבר עם קמצוץ מראה אלגנט- יכולה לעשות את העבודה.
    גרביים נקיות ויפות. -אל תצחק..בנות שמות לב להכל........
    תחתונים נקיים, במידה ויתמזל מזלך.

3. תסרוקת.
    אם יש לך קרחת עבור לסעיף הבא.
    אם אתה אוהב את סגנון מראה ה"קוצים" ויש לך שיער ארוך יחסית תוכל עצב אותו למראה צעיר ושובב.
    אם יש לך שיער ארוך.. חשוב שהוא יהיה נקי וסדר אותו באופן שהכי מחמיא לך.
    חשוב שלא תעשה משהו שאתה לא רגיל אליו ואתה לא אוהב.
    תרגיש נוח והייה הכי טבעי שיש.. רק אין צורך להיסחף ולהיות מוזנח.

4. מקום.
    חשוב לאן תרצה לקחת את בת זוגתך ויידע אותה מראש על מנת שהיא תדע איך להתארגן לפגישה.
    ואם אין לך רעיונות תוכל להתייעץ איתה ולהחליט על מקום שלשניכם יהיה מהנה לשהות בו.
    המלצה- אל תבחרו בסרט, אחרת תאבדו את מטרת הפגישה- להכיר אחד את השני טוב יותר..

5. אוכל.
    ידוע שבנים יכולים לאכול מתי שהם רוצים וכמה שהם רוצים..
    גם פה מותר לך לאכול ואפילו מאוד רצוי לאכול לפני הפגישה
    בכדי שלא תהיה מורעב מידי ותאכל מבלי שתשים לב בצורה בהמתית יחסית..
    אז חסוך לך אי נעימות רק בגלל הרגלי האכילה שלך.
    הפעם, הזמן לך משהו קל או בהתאם למה שבת זוגתך תזמין..
    לא יהיה נעים אם היא תזמין משהו קליל ואתה תזמין ארוחה של שניים.
    מה גם שאם אתה לא תאכל במשך היום יהיה לך ריח לא נעים מהפה שאפילו מסטיק לא יעזור להפיגו!
    ותאבד הזדמנות נכספת לנשיקה (במידה ויתמזל מזלך כמובן).

6. נעליים.
    אל תבוא עם סנדלים. בבקשה...(!)
    במקרה ובחרת במראה הספורט-אלגנט נעליים סגורות ואלגנטיות בהחלט יוכלו להשלים את התמונה.
    לא לשכוח לצחצח את הנעליים.
    אם בחרת במראה הספורטיבי נעל נעליי ספורט יפות ותואמות.

7. כסף.
    הכנס לארנקך סכום שאתה מניח שתוכל להעביר את הערב ללא כל חשש שיהיה חסר לך.
    אתה לא חייב להוציא יותר מידי כסף אבל תמיד עדיף שיהיה לך כסף בארנק.

8. פלאפון.
    לא לשכוח אותו בבית הרי תצטרך להתקשר אליה להודיע לה מתי אתה יוצא ומתי הגעת.
    התקשר אליה מספר דקות לפני שאתה יוצא מהבית ויידע אותה שאתה בדרך..
    אל תפתיע אותה פתאום ותודיע לה שאתה כבר מחוץ לביתה.. זה לא נעים ומלחיץ.

9. פרח.
    התחלה רומנטית היא הדבר המושלם בעבור כל בחורה. ורד יחיד יכול להרשים אותה מאוד.
    אל תביא לה זר.. זה מוגזם מידי.

10. עצה אחרונה, במידה וכל הערב הולך מצויין והבחורה מראה התעניינות
    תדאג שיהיו לך עוד מסטיקים בארנק..

דייט ראשון?!?! איך להיתכונן?
    הצלחתם במשימת החיזור, השגתם לכם דייט מהסרטים, עכשיו אתם באמת צריכים להפוך אותו לאחד כזה....
    הנה מעט מהעולם הגדול של הדייטים....

הנה כמה דברים של "אל תעשה"...

1. יש כמה דברים שאסור לומר בדייט ראשון והם:

2. אל תתחיל לדבר על האקסיות שלך ולא על האקסים שלה.. זה מיתולוגי ושישאר ככה...

3. אל תלכו למועדון כי שם אתם לא לבד ויש עוד המון אנשים שבאים במטרה להכיר מישהו ואם אתם רוצים להכיר מישהו שם זה המקום, אבל בגלל שאתם יוצאים לדייט המטרה היא להכיר אחד את השני ולא אחד את כולם לא?!

הנה כמה חוקים של "כן תעשה"

1.לכו למקום כמו ,בית קפה, או משהו בסגנון כי כמו שאמרתי קודם המטרה היא להכיר אחד את השני...

2. אם יש תקציב, אז תציע לשלם במקומה... עקב המצב אני משער שהיא תבין אם אי אפשר שתשלם עליה גם..
    אבל אם יש ויש מצב אז ברור שתציע לשלם עליה גם... זה נותן לך נקודת זכות , יש מצב שהיא תתחיל לומר לך "לא, מה פתאום.. אני ישלם! ניראה לך!.."
    אבל בסופו של דבר אתה תשלם..

3. תתלבש יפה, ובצורה שמתאימה לאן שאתה הולך...! תתיפיף לך, אבל עד גבול מסויים...

4. הכי חשוב! כשאתה מגיע, פשוט תחייך אליה ותחמיא לה ..

------------------------
    ------------------------

כיצד להתמודד עם פרידה כואבת וקשה???

קודם כל: חישבו בצורה אופטימית: יש דברים שנועדו לקרות, ויש דברים שלא....

ומכאן שאם חוויתם פרידה קשה מבן זוג- אל תיכנסו לדיכאון קשה, ואל תגידו שלא שווה לחיות יותר בלעדיו,
    עד כמה שזה קשה- אני לא ממליצה לעשות ולהגיד דברים מסוג זה נסו להמשיך את חיי השגרה, המשיכו לחייך: מה שהיה היה וטוב שהיה, ואם נגמר –
    או שאתם סביר להניח לא זוג מתאים, או שבעתיד תיפגשו בדרך הגורל של ייעודכם הניצחי, ותחזרו "לזוגיות המושלמת והאידיאלית שלכם".

עדיין לא עוזר לכם לנסות לחשוב בצורה חיובית?
    אתם לא מצליחים להתרכז בשום דבר בחייכם?
    עשו דברים שאתם אוהבים, ובמיוחד היו עם אנשים שאוהבים אתכם ומעריכים אתכם, אל תדאגו: "יש הרבה דגים בים"- זה לא היה הדולפין שלכם כנראה...
    ואתם תמצאו את שלכם יום אחד, באמונה שלכל אחד ואחת מאיתנו יש את הנשמה התאומה שלו.

"טיפ נוסף" – שהייתי רוצה לייעץ לכם הוא שאני מאמין, שעד שלא מאבדים או כמעט מאבדים מישהו- לא מעריכים אותו מספיק, לכן,
    לפעמים פרידות וחזרות עד כמה שהן מבלבלות, טראומטיות וקשות הן טובות במידת מה- כדי להראות לנו עד כמה אנחנו אוהבים בן אדם מסויים,
    לחוות עולמות אחרים- כדי לראות שמצאנו כבר את העולם הכי אידיאלי ...

לסיכום- אני מקווה שעניתי לכם לפי מידת הצורך על נושא ההתמודדות עם פרידות: אני ממליץ בחום רב לנסות לא להרוס את חייכם רק בגלל בן אדם אחד
    שלא העריך אתכם כפי שאתם- משום ששקיעה בדכאונות היא הדרך הכי גרועה של ההתמודדות,
    אם מישהו "בורח" לכם ולא נשאר מספיק זמן כדי להעריך אתכם ולהכיר אתכם- אז כנראה שהוא לא ראוי לכם והוא לא אהבתכם הגדולה....

------------------------
    ------------------------

רוצים לכתוב מכתב לחברה שלכם ואין לכם מושג מה לכתוב? יש פה כמה מכתבים שאולי יעזרו לכם להתחיל לכתוב מכתב לחברה שלכם.

"אתה יודע, אהוב לבי, כשם שיודע העולם כולו, כמה איבדתי בך, איך בידו האומללה של הגורל, במעשה הרב הזה של בגידה מבישה, נגזלה ממני עצם עצמיותי בגזילתך ממני, ואיך הצער שאני יודעת באובדנך אינו לא כלום לעומת מה שאני חשה כשאני חושבת על האופן שבו איבדתיך. אתה הסיבה היחידה לעצבוני, ורק אתה תוכל להעניק לי את החסד שבנחמה. לך בלבד הכוח להעציבני, לשמחני או לנחמני. אלוהים יודע כי מעולם לא בקשתי בך דבר זולת את עצמך, רק אותך רציתי, ולא דבר משלך.
    לא חיפשתי קשר של נישואים, ולא שום נדוניה, לא את תענוגותי לספק ביקשתי ולא את משאלותי, אלא את שלך, כידוע לך היטב.
    שם של רעיה אולי נשמע מקודש או מחייב יותר, אך מתוקה ממנו תהיה לי המילה אישה, או אם תרשה לי, פילגש או פרוצה.
    זכור, בבקשה ממך, מה שעשיתי, וחשוב כמה חב אתה לי. בה בשעה שהתענגתי איתך על הנאות הבשר, תהו רבים, אם [אורח נכבד, אינך יכול לצפות בקישורים לפני שתירשם לפורום בלחיצה כאן] היא שהניעה אותי או תאווה, ואולם, עתה הסוף הוא ההוכחה להתחלה. בסופו של דבר שללתי מעצמי כל הנאה בצייתי לרצונך, לא שמרתי לי מעצמי דבר אלא רק את היכולת להוכיח כי עתה, אף יותר, שלך אני.
    וכך, בשם אלוהים שלו הקדשת את עצמך, אני מפצירה בך להשיב את נוכחותך אלי בדרך שאתה יכול, בכתיבת כמה דברי ניחומים שתשלח לי, כדי שבכך לפחות אוכל למצוא מעט יותר כוח ונכונות לשרת את האלוהים. אני מבקשת ממך ומתחננת, חשוב על מה שאתה חב לי, הטה אוזנך להפצרותי, ואני אחתום מכתב ארוך בדברי סיום קצרים: היה שלום, אהבתי היחידה".

מלאך אהוב שלי,
    אני כמעט מטורף עליך, ככל שניתן להיות מטורף. איני יכול לחשוב על שני רעיונות ברצף, מבלי שתציצי ביניהם. איני יכול לחשוב עוד על דבר מלבדך. בניגוד לשיקול דעתי, דמיוני נושא אותי אליך. אני אוחז בך, מנשק אותך, מחבק אותך באלף חיבוקים גדושים בהכי הרבה אהבה החבויה בתוכי.
    ובאשר ללבי, בתוכו תמיד תשכני, מאד מאד. הותרת בי תחושה מענגת שלך בתוכי. אך, למען השם, מה יהא עלי, האם גרמת לי לאבד את ראשי? זהו טירוף, שהבוקר ממש מפחיד אותי. בהתעוררי מדי בוקר, אני אומר לעצמי: "בוא כבר, אני הולך לשם", אז, אני יושב, מונע על ידי המחויבויות שלי. ואני נמצא בתוך קונפליקט מפחיד. אלו אינם חיים, מעולם לא הייתי כך, גמרת אותי..
    אני מרגיש טיפש ומאושר, ברגע שאני חושב עליך. אני נע בתוך חלום מענג , רגע עובר עלי כמו אלף שנים. איזה מצב נורא!
    מוצף באהבה, אני חש מאוהב בכל תא ונקב בגופי, חי רק למען האהבה, נשטף בגלים של עצב ולכוד בין אלפי קורי עכביש.
    אוה, אווה יקרה שלי, לא ידעת זאת. קיבלתי את הכרטיס ששלחת לי, הוא מונח לפני, ואני מדבר אליך, כאילו את עומדת לפני.
    אני רואה אותך, כפי שראיתי אמש, יפה, כה מהממת ביופייך. אמש, במשך כל הערב, אמרתי לעצמי "היא שלי!" אוה, המלאכים אינם מאושרים בגן עדן כפי שאני הייתי אמש!

------------------------
    ------------------------

קרה לכן שהייתן בחברת בנים ולא ממש הצלחתן להבין אותם?
    בכדי להבין יותר טוב למה בנים מתכוונים כשהם אומרים הכנו עבורכן תרגומון קטן שאולי יעזור לכן:

התרגומון למשפטים נפוצים אשר יוצאים מפיהם של בנים ברחבי העולם:
    אפשר להזמין אותך לכוס קפה = אצלי או אצלך?
    אני לא בנוי לקשר רציני כרגע = אני יותר בקטע של זיונים...
    אני עסוק עכשיו = אני רואה כדורגל עם החבר'ה.
    זה בסדר אני אנהג = מאז דפקת לי את הטמבון את לא נוגעת לי יותר בהגה.
    אני כבר אתקשר אליך מחר = קחי לעצמך שבוע חופש ותעזבי אותי בשקט.
    אני צריך את הפרטיות שלי = אני רוצה עוד בנות מהצד חוץ ממך.
    בואי נעשה משהו מעניין = קראתי ספר על תנוחות חדשות...
    אני רעב = מה הכנת לי לאכול?
    אני עייף = אני זזתי לישון, תשמרי על הילדים שלא ירעישו.
    אני יכול להתקשר אלייך מתישהו? = אני נואש ואף אחת לא רוצה אותי.
    שמלה יפה = אחלה גוף שבעולם!
    אפשר לעשות לך מסאג'? = אפשר "ללטף" אותך?
    חם לי = תתפשטי כבר.
    משעמם לי = הגיע הזמן שנחליף תנוחה.
    אני אוהב אותך = אני אוהב לשכב איתך.
    גם אני אוהב אותך = אוקיי! אמרתי את זה! חסר לך שלא נעשה סקס עכשיו !
    אני רואה שהיית במספרה היום? = כמה יצא הנזק?
    בואי נדבר = מה עוד אני צריך לעשות בשביל סקס?
    תתחתני איתי? = אני לא מאמין שאני עושה את הטעות הזאת!
    את היחידה בשבילי = את היחידה להיום בשבילי
    כן... גם אני חושב שהיא זונה = איפה לעזאזל שמתי את הטלפון שלה ?
    תגידי, את זורמת? = יש מצב לסטוץ הלילה?
    הערב הצטרפו אלינו גם יוסי ומירב = איך מתאים לי החלפת זוגות...
    ברור שאני אגיד לך לפני שאני גומר = תמשיכי למצוץ, אני כבר ממלא אותך...

------------------------
    ------------------------

שירי אהבה באנגלית ועברית לכל מי שיש רעיון להוסיף עוד שיר שישלח לי בפרטי ואני אוסיף אותו פה.

she
    she's the one
    you and me
    hello
    titanic
    when there was me and you
    no promisses
    when you're gone
    you're beautiful
    big girls dont cry
    את יפה
    האם להיות בך מאוהב
    alguna vez
    start of something new
    listen to ur heart
    because of u
    a kiss from a rose
    את האישה שלי
    (Bryan Adams) - Everything I Do I Do It For You
    03.Cascada -Truly Madly Deeply 2006 (Lento Violento Extended Remix)04 -
    אביב גפן - זה רק הלב שכואב לך
    ANGELS
    07 - Open your eyes (To love)
    07-BSO- el bar coyote--But I Do Love You
    A Cinderella Story Soundtrack-Edwin McCain - I'll Be
    Aerosmith - I Dont Want to Miss a Thing
    Bee Gees - How deep is your love
    Beyonce - B'Day - 14 - Listen
    Billy Joel & Elton John - Your Song
    Bon Jovi - Always
    Cascada ~ Everytime We Touch
    Chris Daughtry - It's Not Over
    Glenn Medeiros - Nothing'S Gonna Change My Love For You
    Jet 4- Look what you have done
    kelis-lil_star_3(ft._cee-lo)-ukp
    Kelly Clarkson - A Moment Like This
    Leann Rimes - How Do I Live
    woman in love
    only hope
    my all
    she will be loves
    tearing up my heart
    it must have been love
    you're still the one
    that's my goal
    wherever you will go
    mandy
    my love
    goodbye my lover
    אני אוהבת אותך גם אם זה לא מתאים לך
    אם את עדיןן אוהבת אותי
    ואת
    שקט
    כשאתה כאן
    לחבק אותך
    ליבי נשבר
    תראי זה אני
    זכיתי לאהוב
    לס מואה טמה
    חושב עליה
    עליך ועלי

------------------------
    ------------------------

הנייד שלך מזמר. קיבלת הודעת טקסט מהדייט שלך. איזה מאמי! אבל בזמן שאת קוראת את הכתוב, ההתרגשות שלך הופכת לבלבול מוחלט ואת שואלת את עצמך: "למה לעזאזל הוא מתכוון?"

"בהודעות טקסט רמזים חשובים כמו אינטונציה, מבטים ושפת גוף הולכים לאיבוד", אומרת סוזאן ס.הרינג, ד"ר לבלשנות ומדעי המידע באוניברסיטת אינדיאנה. "אלו בהחלט רמזים שיכולים לעזור לך להבין את כוונתו", היא מוסיפה. כדי לחסוך לך התעסקות בניחושים אינסופיים שמטרללים לך את המוח, אספנו כמה הודעות אופייניות שבחורים שולחים וביקשנו ממומחים בתחום לפענח למה באמת הם התכוונו. קראי והפנימי.

הוא מסמס: אנחנו צריכים לצאת לדייט מתישהו
    הוא מתכוון: נדלקתי עלייך, אבל אני לא בטוח שאת עליי
    "הוא רק בודק את השטח ולכן הוא לא מציע זמן ספציפי לדייט", אומרת קריסטינה גריש, מחברת הספר The Joy of Text. "הוא רק בודק את המים מבלי להסתכן בטביעה", היא מסבירה.

הוא מסמס: היה לי כיף הלילה
    הוא מתכוון: אני רוצה לראות אותך שוב
    אם הוא שלח לך הודעה כזאת, ברור שהיממת אותו לגמרי. "בחור לא ירגיש צורך לדווח לך איך הוא הרגיש, אלא אם הוא ממש בעניין שלך ורוצה לצאת איתך שוב", אומרת ליז קיילי, קואצ'רית לדייטים ומחברת הספר Smart Man Hunting. "בנוסף, העובדה שהוא מסמס לך מיד לאחר הדייט ולא מחכה כמה ימים, מראה שהוא לא מפחד להביע רגשות".

הוא מסמס: מה את לובשת?
    הוא מתכוון: אני חרמן לאללה
    בין אם הוא דייט חדש או מחזר ותיק, הוא מעוניין במשחקים ארוטיים(למשל, החלפת תמונות עירום בטלפון), והמשפט הזה מעביר את הכדור למגרש משחקי הזימה שלך. "הוא רוצה לבחון איך תגיבי, אם תחזירי טקסט נועז או תנפנפי אותו", אומרת קיילי. שחקי אותה ביישנית (וסרבי לחילופי התמונות), "כי אם תהיי נועזת מדי זה עלול לצנן אותו", אומרת קיילי,

הוא מסמס: מה את עושה אח"כ?
    הוא מתכוון: רוצה להיפגש וללכת ביחד הביתה?
    רוב הסיכויים שקיבלת את ההודעה הזאת בין שמונה לעשר בערב. "זו בטח הודעה שהוא שם ב'שמורים' ומסמס לכל זיון פוטנציאלי", אומרת גריש. "הוא יודע שלא כל אחת תענה לו, אבל הוא בטוח יזכה לכמה תשובות ואז יסנן מתוכן את מי שהכי בא לו עליה", היא מוסיפה.

לידיעתך: 55% מהגברים בארצות הברית שלחו הודעות עם רמיזות מיניות מפורשות בדואר אלקטרוני בנייד או במסנג'ר, כך מדווח השנה המגזין HARLEQUIN ROMANCE REPORT.

הוא מסמס: הייתי עסוק בעבודה
    הוא מתכוון: אני כבר לא בעניין
    מצטערים, אבל אם ניסית לתקשר איתו וזו ההודעה שנחתה אצלך על הצג כמה ימים או שבועות לאחר מכן (מסכנונת), את פשוט לא עושה לו את זה. למעשה, הוא מחפף אותך לגמרי. "הטלפונים הניידים דבוקים אלינו כל היום", אומרת הרינג, "ואף אחד לא עסוק עד כדי כך שהוא לא יכול לשלוח הודעת טקסט". שיהיה לך ברור: "אני עמוס" זו בעצם הדרך של הבחור חסר הביצים להעיף אותך מחייו.

*קרדיט לאתר בנות.

------------------------
    ------------------------

יש מישהי שלא חוותה על בשרה את הסיטואציה הבאה? את יוצאת עם בחור מקסים, מתוק ונפלא לחמישה דייטים מקסימים מתוקים ונפלאים. אלא מה, את יודעת בתוך תוכך ש"זה לא זה", ושרצוי מאוד לחתוך את הפאזה המתוקה, מקסימה והנפלאה הזו, לפני שיהיה מאוחר מדי, בשבילו וגם בשבילך. יצאת לדרך במטרה לחתוך, אבל מהר מאוד למדת להבין שלהיפרד ממישהו שלא פגע בך ולא בגד בך, ולא עשה שום דבר רע חוץ מלהיות מקסים ומתוק, זו אחת הפעולות הקשות יותר לביצוע. אז מה עושים? מגייסים לעזרה את סיגל לוטן, יועצת לתקשורת בינאישית. בבקשה:

אפקט הפחד
    אחת התגובות הספונטאניות ביותר שעולות לבחורה בראש לפני שהיא נפרדת מבחור המתוק שלה, היא לברוח וכמה שיותר רחוק. אקט הבריחה מסמל פחד מהתמודדות עם רגשות אישיים, פחד מחרטה או אולי פחד מהתמודדות עם קשר בינאישי ברמה רצינית יותר.מלבד הקארמה הרעה שתיפול עלייך אם תנטשי ותיעלמי ללא הסבר, גם מצפונך, במידה ויש כזה, לא ינוח ולא ישקוט תקופה ארוכה.
    לכן, התמודדי עם הפחד והכיני לעצמך רשימה של כל התכונות שאת אוהבת בבחור, לצד כל הסיבות לכך שהוא אינו מתאים לך. ככל שתביני יותר שאין התאמה ביניכם, כך תוכלי להינתק רגשית בקלות רבה יותר מאי הנעימות, ולעמוד מולו פנים מול פנים. בשלב זה גם יכול לקרות דבר הפוך, ותחליטי שדווקא הוא הגבר בשבילך.
    יש לך הודעה חדשה
    בסרטים זה נראה מאוד רומנטי, גבר כותב לאהובתו מכתב פרידה קורע לב ועוזב בפתאומיות. במציאות, אין דבר יותר מעליב מהתחמקות משיחה פנים מול פנים והסתפקות במכתב, שלא לדבר על מייל או sms. מה שכן, את בהחלט יכולה לכתוב מכתב יפה ומרגש ולהעניק אותו בתום שיחת הפרידה שלכם. מכתב שמגיע בנוסף לשיחה, מסוגל בסופו של דבר להקל על הדברים ולאפשר לקורא אותו לקבל בהבנה גדולה יותר את הפרידה. העלבון אמנם יישאר, אך יתכן שיהיה פחות צורב.
    מערך הסברה נאות
    "אנחנו לא מתאימים", "זה לא זה", ומשפטים ערטילאיים נוספים הם לא תירוץ מספיק מוצק לפרידה. נכון, לפעמים האמת מאוד כואבת וחייבים לרכך אותה באיזו שהיא צורה, אבל אף פעם אל תנפנפי מישהו ללא תירוץ הולם - זה מעליב!חשבי תמיד על עצמך, וכמה ייסורים עברת כשהחבר הראשון (או החתיך של השכבה) זרק אותך בגיל 15 ללא סיבה נראית לעין.
    נישאר ידידים?
    פרידה לא חייבת להיות תמיד טראגית וכבדה. מותר ואפילו רצוי לצחוק ולהפוך את ערב הפרידה למשהו שייזכר בדיעבד כמהנה. אפשר ללכת ולראות סרט או לצאת לארוחת ערב ובילוי אחרון. אין לדעת, אולי בן הזוג עליו ויתרת יוכל להפוך עם הזמן לחבר טוב ויקר.
    מהלב
    ציטוטים משירים כמו: "אהוב יקר, לא עצרתי אפילו לראות כמה זה עולה לי", ציניות כמו: "אין אהבה אמיתית בעולם", ותירוצים על גבי שקרים כמו: "אני מאוהבת בידיד ההומו שלי", לא עוברים לעולם את סף האמינות. למען שלוותכן הנפשית, בריאותו המנטאלית של המתוק לשעבר, ושמירה על קארמה טובה, עזבו את הקיטש והתכנונים מהטלנובלות ופשוט דברו מהלב.
    ובכל רגע של התלבטות, שימו את עצמכן במקומו של הצד השני. אתן יודעות, זה יכול לקרות גם לכן.

*קרדיט לאתר בנות

רוטרים
    46

אני לא מכיר בנות בכלל ולא מדבר איתן,מה לעשות?

בהנחה שיש לך בנות בכיתה ובבית הספר,

תתחיל בהדרגה לדבר איתן, בהתחלה "בוקר טוב מה קורה" והבדרגה צור איתן קשרי ידידות,
    ותהיה ידיד טוב שלהן.
    אם יש לך חברים שיוצאים עם בנות, אז תצא עם החברים הללו,ביציאות דבר עם הבנות ותכיר אותן.

החברים האלה הם לא חברים שלי בכלל, אני חבר של ילדים שלא זזים מהמחשב,מה לעשות?
    נסה לשכנע את חבריך לקום מהמחשב, הסבר להם שיש עולם בחוץ ושיש בו בנות,
    אם כן יענו בחיוב,צאו ותכירו בנות בכל מקום אפשרי(ראה סעיף הבא),
    במידה והם יענו בשלילה, תתחבר יותר לחברים האלה שכן יוצאים עם בנות, תכיר אותם, אחרי שתהיה אחד מהחבר'ה-
    צא איתם.

אני ביישן, אני לא מסוגל לדבר עם הבנות,מה לעשות?

הפיתרון היחיד שאני מאמין שמסוגל לפתור את הבעיה הנפוצה הזו הוא
    ביטחון עצמי.

איך אני רוכש ביטחון עצמי?

זו שאלה קשה, לכל אחד יש דרכיו שלו.
    המלצה שלי תחשוב לעצמך, אני מלך העולם, מי אלה הבנות האלה בכלל שאני יתבייש מהן?!
    זה עשוי לעזור לך ברכישת הביטחון העצמי החשוב מאד ביצירת קשר עם בנות.
    ברג שיהיה לך ביטחון עצמי, הבנות ידברו איתך חופשי ואתה איתן.

איך להכיר בנות שלא איתי במסגרת כלשהיא?

אם אתה רוצה להכיר בנות שלא מהמסגרת איתך (בית הספר לדוגמא)
    אתה יכול להכיר אותן בכל מקום כמעט : ברחוב,בקניון,באו טובוס,בלונ� � פארק,בבריכה,בים וכו'.
    רוב הבנים נוטים לחפש"סיבה" להתחיל עם הבנות, לדוגמא "סליחה את מכירה את רחוב XX" ואז השיחה מתפתחת.
    זוהי דרך נפוצה שעובדת לרוב.
    הכי חשוב, אל תראה לה שאתה חושש, תבוא בביטחון.

יש מישהי שאני אוהב אבל אני מתבייש לדבר איתה בכלל,מה לעשות?

כמו שציינתי קודם,
    הפיתרון הוא ביטחון עצמי(ראה סעיף"איך אני רוכש ביטחון עצמי")

יש לי ידידות,אבל לא מצאתי את האחת, מה לעשות?

תמיד תוכל להכיר עוד בנות,
    יש עוד דגים בים,
    תוכל להכיר בנות בבית הספר :לדבר איתן בהפסקות,לעזור להן בש"ב וכו'.
    תוכל להכיר בנות במקומות אחרים מחוץ לבית הספר(ראה סעיף"איך להכיר בנות שלא איתי במסגרת כלשהיא?")

אני אוהב מישהי,איך אני משיג אותה?

זו שאלה קשה במיוחד,
    הכל תלוי ברגשות של הבחורה, אם היא לא מרגישה כלום כלום אליך-שום דבר א יעזור.
    באופן עקרוני אני ממליץ על להתחיל לדבר איתה ,
    להכיר אותה,
    לברר עם עצמך מה באמת אתה מרגיש אליה.
    אחריי שאתם ידידים טובים, תצא איתה או משהו.
    בחיים, אל תבוא אליה ביציאה"אני אוהב אותך" ברוב במקרים זה לא עובד,
    הבחורה לא מבינה מאיפה זה "נחת" עליה,
    אם אתם בקשר ואתה מרגיש אליה משהו, תאמר לה "אני חושב שאני מתחיל להרגיש משהו אליך".

מידע נושא

Users Browsing this Thread

כרגע 1 משתמשים צופים בנושא זה. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות פרסום

• אתה לא יכול ליצור נושאים חדשים
  • אתה לא יכול להגיב לנושאים
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •